Hol lehet kapni békát?
Figyelt kérdés
Hol lehet kapni békát?2009. aug. 23. 18:44
1/6 anonim válasza:
Cím: Budapest, VII. ker. Dohány utca 3.
(A Deák tér és az Astoria között, a zsinagógával szemben)
Telefon: 269-66-18
itt a honlap cim is.
2/6 anonim válasza:
Húúúú :D szerintem a béka nem kisemlős de milyen békát? Olyan kicsi vízben úszkálósat halak mellé lehet venni minden akvarisztikai boltban olyan nagyot ami a kertbe ugrál azt fogni kell. Befőttes üveggel a legkönnyebb csak ne hagyd kint a napon :D
3/6 Zoli 19 válasza:
milyen béka? amit a raktárakban meg a boltokban használnak? hát én a praktikerbe láttam 30 papir pénzértXD
de ha neked olyan béka kell ami ugrál és brekeg.. azt a tópatron találsz vagy eső után az utcákon is
4/6 anonim válasza:
Zsoltinál! :-)
5/6 anonim válasza:
Hát igen....a kérdésed egy kicsit rossz helyre került,de sebaj!:)Milyen brekit szeretnél?Ha ilyen kis teráriumi lakót,akkor az első válaszadóval értek egyet,az egy nagyon jó üzlet,profik!Ott kaphatsz teknősbékát,kis nyílméregbékát,iszapteknőst,lágyhéjú teknőst stb.
6/6 anonim válasza:
Előző vagyok!Elírtam: Terráriumi:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!