1/7 anonim válasza:
Igen! Mindig legyen előttük.
A malacok fűevők (és nem magevők).
Semmi nem tudja koptatni a hátsó fogukat eléggé, csak a széna!
Ha nem kap szénát, túlnő a foga. Az elsőket még csak le is lehet vágatni, de a hátsó fogakat műtetni kell, ami veszélyes (és drága mulatság).
2/7 anonim válasza:
Nem létfontosságú, ha teszel be nekik rágcsát és elég zöldet. (saláta, uborka, alma, répa, stb.) Én csak heti 2-3x adok nekik, mert nem eszik meg. :/
3/7 anonim válasza:
Olvasd el!
Hidd el, hogy kell a széna!
Az egész gemon.ro oldalt olvasgathatod, ez a legrészletesebb malacos oldal.
4/7 anonim válasza:
Bizony létfontosságú! Mindig legyen előtte folyamatosan! A gemon.ro oldal tényleg jó, én is csak ajánlani tudom!
5/7 anonim válasza:
Létfontosságú, segít az emésztésben lefoglalja.
6/7 Fannybaba8 válasza:
Igen létfontosságú! Legyen előtte mindig
7/7 anonim válasza:
2 éve vannak nálunk mi egy éven keresztül nem adtunk nekik,semmi bajuknemvolt...hiába értékeltek le ez az igazság.. ha adsz nekik elég zöldet( zöldségzöldje,uborka,kákics ) akkor nem nagy baj..persze szeretik és örülnek ha kapnak de nekünk az alatt az egy év alatt pl nem volt megoldható...:) mostmár kapnak szénát is szalmát is meg zöldeket is..:) 14/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!