Szőrallergiás, ekcémás kislány kaphat Afrikai törpesünt?
Szerintem is esélyes, hogy igen.
Érdemes lenne azért elmenni egy allergiavizsgálatra, ha nem a közelmúltban voltatok. Az allergia az évek során tud változni. meg az sem mindegy, hogy milyen szőrre allergiás a kislány. Nem mindegy, hogy macska-, kutya-, ló-, hörcsög-, stb.szőrre allergiás.
Nekem 9 éves koromban diagnosztizálták, hogy allergiás vagyok a papagájtollra és a macskaszőrre. Most 30 éves vagyok, és vagy 15 éven keresztül nem láttam macskát.
2 hónapja magamhoz vettem egyett. Mit ne mondjak, az első 4 napban dolgozni sem tudtam menni, azt hittem meghalok. Hapciztam éjjel-nappal, viszkető szájpadlás és a fülem vhol legbelül, fájó-égő-viszkető bőrpír. Az 5. napom már semmibajom nem volt, és azóta is jól érzem magam.
De ilyen a gyereknél nehogy megjátszatok, ezt csak, mint érdekesség írtam le.
Kaphat, csak jó eséllyel allergiás lesz arra is. Valami elmebeteg elkezdte terjeszteni, hogy a sünre nem lehet allergiásnak lenni, pedig de, neki is van szőre, nem is kevés.
Menjetek el egy tenyésztőhöz, fogdosson a lány sünt egy fél óráig; ha kijön rajta az allergia, akkor bukta, ha nem, akkor mehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!