Meik a legjobb macska táp?
Figyelt kérdés
Karacsonyra afrikai fehérhasu sunt kapok ,ugytudom, hogy jo minosegu macska kaját is eszik.Igaz?Van egy benti fajtiszta brit cicám ,és ha igaz hogy macska kajat is eszik akkor lehet ugy hogy veszunk macska kajat akkor a sun is kaphat belole vagy neki mas izu kell mint a cicusnak?Es ha ehet akor konzervet ehet?Mennyit eszik a sun ugy ertem hogy hanyszor adjak neki enni és etkezezesenkent mennyit es mit?Eleg neki egy 90x40x50 es?(vagy kb ekkora?)amit tudni kell a sunikrol azt legyszi irja.le v ki.(nem kerek kritikat!!!!!!!!!!!!!!!)2012. dec. 13. 21:29
1/3 anonim válasza:
Royal Canin, 2 kg-os 7000 Ft Fressnapf-ban. Én perzsa cicának veszem, nyáron neveltem elárvult sünöket, azt ették, és nagyon jó volt nekik tejbe áztatva. Ropinak ez jó. Konzerv Gourmet-et, Sheba-t... Süni tartásban nem tudok segíteni, akiket neveltem vad sünik, próbáltam őket ugy is nevelni, kinn alszanak téliálmot a fészerben. :)
2/3 anonim válasza:
Ja de süniket nem csak ezzel etettem, ez csak napközben volt kirakva, főétkezésre (vacsira) kukacokat kaptak (lisztkukac, molylárva, csótánylárva, gyászbogárlárva, szöcske, sáska (ismerősöm állateledeles) és fogtam nekik külön sáskákat, pókokat, amit értem) csak hogy meg legyen a változatosság, emellett kaptak főtt tojást is és konzerv macskakaját.
3/3 anonim válasza:
zoofast.hu-n nézelődj. Acana, Brit és hasonlók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!