Mekkora akvárium kell egy hörcsögnek, ha rakok be neki futókereket és valami búvóhelyet? És csokoládét tényleg megeszi?
De a ketrec az asszem drágább!
meg nem akarok feleslegesen pénzt kiadni ketrecért, ha jó neki egy meglévő terrárium!
Terrárium, nem akvárium. Az akváriumban víz van, abban pedig mefullad a höri :)
Mekkora... Hát, minél nagyobb, annál jobb! Gondold el, az egész életét fogja leélni abban az üvegdobozban, amit adsz neki. Te is utálnád, ha be lennél zárva a szobádba, akármekkora ablakod van, és akárhány csatorna van a tévén.
Futókerék, búvóhely, mászókák, sok játék kell neki, minél több, hogy ne unatkozzon.
Csokoládét pedig ne adj neki, beteg lehet tőle. Megeszi, de én nem kockáztatnék. Etesd hörcsögtáppal és zöldséggel, gyümölccsel! Olvass utána, van egy pár hörcsögtenyészet az országban, az ő weboldalaikon le vannak írva a tartási követelmények.
Nem gondolom, hogy van horinek poraz, de ha igen lecci zoljalmert megneznelek vele amint setaltatod!
Amogy en amior jobb ido volt az igazi friss jo fube kezbe idonkent levittem.
Jol mekpakolta a pofazacsijait meg rohangalt egyet, azt mentunk haza hogy kiraja acsmagot :)
Szia!
Tenyésztem a dzsungáriai törpehörcsögöt,vannak is eladó picik ha érdekel. A honlapomon rajta vannak a fontos dolgok,amiket jó tudni: www.myhamsters.mlap.hu
Arra nagyon figyelj, hogy amit a terráriumba raksz ne legyen túl magas, hihetetlen, de nagyon sok mindenen ki tudnak mászni ezek az aprócska állatok.
VAn úgy nevezett "hörcsögpóráz". Ez egy műanyag gömb, amibe bele lehet tenni a hörcsögöt és tud szaglászni mindenfelé. Ám ebben nem érzi jól magát a höri, mer csak szabadulni próbál belőle, mert nem lát rendesen és nem fér hozzá a körülötte lévő dolgokhoz. Ez nem ajánlatos.
Kertbe azért nem igen szabad kivinni, mert könnyen összeszedhet valami betegséget kutya/macska piszokból. Ha mésig, nagyon figyelj rá.
Törpehörcsögre nem hiszem h van póráz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!