A tengerimalacok mennyien érzik jól magukat?
Mekkora ketrec kell?(annyinak ahányan jól érzik magukat)
Elég két példány?
Nem baj ha abban a szobában amiben lesznek két patkányt is tartok?
- hosszúság: 77 cm
- szélesség: 48 cm
- magasság: 42 cm
- hosszúság: 100 cm
- szélesség: 60 cm
- magasság: 50 cm
- hosszúság: 120 cm
- szélesség: 60 cm
- magasság: 50 cm
Mekkora ketrec lenne jó annyi tengerimalacnak amennyi jól érzi magát?
(az utolsó már nem biztos hogy megoldható)
100-as a minimum méret, de én 1 év után lecseréltem egy 120-asra mert nem tudtam megfelelően berendezni. Most van benne iglu, függőágy, fotelka,szénagömb, szénarács, itató emelet és ház is. A patkányokkal nincs baj, de soha ne találkozzanak és ne férjenek hozzá egymáshoz a béke kedvéért.
Két példány elég, de egyet tartani tilos. Nagyon fajtárs igénylő állatok. Két azonos neműt vagy ivartalanított hímet tarts lány malaccal. Az utóbbi a legbékésebb és egyik legjobb társítási fajta. Ha malacot szeretnél örökbefogadni a Magyar Tengerimalac-védő Egyesületet csak ajánlani tudom.
Nekem három fiúmalacom van, már felnőttek.
Mind a hárman testvérek, ők egy 100 *55 cm-es ketrecben vannak, amihez egy kifutót építettem, ami szinte állandó.
Így 100*100-as a terület, meg van egy kis emelet is.
Ez körülbelül elég nekik, de kell is, pedig ők még a kaján sem szoktak veszekedni és a területet sem védik egymástól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!