Lehet az egereket kint tartani az udvaron télen, nyáron? Mire kell odafigyelni?
Figyelt kérdés
2012. nov. 30. 19:10
2/10 A kérdező kommentje:
a természetben is kint élnek és még nem haltak ki...
2012. nov. 30. 19:21
3/10 anonim válasza:
Mert azok abban nőttek fel és ahhoz szoktak hozzá. Ha téged kiraknának egy hétre a havas hegytetőre te sem élnéd túl, pedig az ősember túlélte.
4/10 anonim válasza:
Plusz nem ketrecben élnek télen, hanem alagutakban.
5/10 A kérdező kommentje:
Épp ezért kérdeztem, hogy mire kell ahhoz odafigyelni, hogy ne legyen baj,h ne fázzanak,it kéne nekik esetleg berakni vagy vhogy leszigetelni,am meg az ősember is megoldotta h ne fázzon és ne fagyjon meg..
2012. nov. 30. 19:32
6/10 anonim válasza:
Ha neked abból áll az állattartás, hogy kib*szod télre-nyárra az udvarra, akkor neked nem is való semmilyen háziállat.
7/10 A kérdező kommentje:
tudod,általában nem azért tart az ember egeret,mert cuki,hanem mert jó takarmány állat,szóval ne várd el tôlem h dédelgessem ôket..a házban meg különbözô okok miatt nem lehet.
2012. dec. 1. 03:37
8/10 anonim válasza:
Nálunk a csirke udvarban egy ideig a szomszédtól elszabadult óriás, színes szatén egerek ijesztgettek minket, de tavaszra nem maradt belőlük egy se. Van most is egér, de pici szürke, és nem túl sok. Pedig a tyúkok szénájában laknak, üregeik is vannak, és kaja is jut bőven...
Nem véletlenül akarnak beköltözni a spájzba.
A tenyésztők, tenyészetet ("egér istállót") építenek nekik. Vegyél tőlük.
9/10 anonim válasza:
Egyébként irtó cuki az egér, és még okos is. :)
10/10 A kérdező kommentje:
Tudom h aranyos,szeretem is őket:) De nekem most takarmányozásra kéne, azzal meg h nem lehet kint tartani télen,mert megfagynak,nem teljesen értek egyet,hisz nem véletlenül kérdeztem meg h mire kéne odafigyelni,gondolok itt esetleg valamilyen szigetelése,de mégis jól szellőző kéne legyen,amiben lesznek és egyben könnyen takarítható, ugyanis sajnos allergiás vagyok rájuk(ezért is tudnám csak kint tartani őket.)
2012. dec. 2. 00:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!