Mi van a törpenyulakkal?
Szia, kezdjük hátulról :)
Egy nyuszi mindig a ketrec egyik sarkába pisil. Szobatisztaságra lehet nevelni, de nem mindegyiket! (ha nem megy, ne erőltesd, csak jól kell csinálni) ha vhova odapisil, felitatod zsepivel vagy akármivel és odateszed ahova szeretnéd hogy pisiljen, megfogod a nyuszit odarakod és megszimatoltatod vele, ezt eljátsszátok 4-5ször és menni fog.
a takarítás attól függ, hogy mekkora nyuszi, fiú-lány, és hogy téged mennyire zavar? Nekem volt olyan nyuszim akinek az almát minden nap cseréltem (ami pisis vagy kakis vot, nem az egészet természetesen)
Én nem találtam büdösnek, de nem vagyok finnyás... ha minimális szagokat szeretnél akkor mindenképpen lány nyuszit válassz!!!
Nyúlpóráz? utcán semmiképp ne sétáltasd!!!!! Ha kertes ház, (ami mellesleg a legjobb egy fűevő szőrmóknak :) ) akkor tedd nyúlbiztossá (ne tudjon beszorulni, kibújni a kerítésen, ne legyenek mérgező növények, ne jöhessen be olyan állat, ami bánthatja) a kertet és mehet ahova szeretne. :)
Szia!
Köszi, a választ :)
Az a helyzet, hogy kertes házunk van, viszont sok helyen kibújhat, és egy erdő aljában lakunk,az erdőtől egy patak választ el minket. Nem arra gondoltam, hogy az után sétáltatnám, hanem, hogy a házban ráraknám, és akkor nem tudna bebújni a kis helyekre, ahonnan nem lehet kiszedni.
itt minden le van írva...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!