Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Mit tudnék adni a patkányomnak...

Mit tudnék adni a patkányomnak ajándékba?

Figyelt kérdés
Sokat gondolkoztam ezen de nem jutottam döntésre... :/ Mert ha veszek neki csemege rudat...és?Mindig kap..valami jobbat szeretnék neki.

2012. nov. 22. 21:13
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ha a pati alma büdi, akkor már egy patkánynál is takaríts sűrűbben, neki sem jó, ha az ammóniát szagolja és nektek sem. Az állat maga egyébként szagtalan, az alom szagát szokta átvenni.
2012. nov. 23. 22:02
 12/18 A kérdező kommentje:
Oké! :D Higgyétek el sikerülni fog! :))) De nem fog összeveszni 2 fiú??Mert most a patim 5 hónapos...
2012. nov. 23. 22:04
 13/18 anonim ***** válasza:
Alaphelyzetben nem. Tinikorban lehet, hogy egyes hím patik macsóbbak akarnak lenni és mindenkivel kikezdenek, ha nem rendeződik a helyzet és tartósnak ígérkezik ezen egy herélés segít csak szakállatorvoshoz fordulj! Persze, rendes összeszoktatást kell levezényelni, nem csak bedobjuk az új patit a ketrecbe és kész.
2012. nov. 23. 22:09
 14/18 A kérdező kommentje:
Akkor ha lassan szépen óvatosan szoktatom őket össze akkor nem lehet semmi baj ügye?
2012. nov. 23. 22:10
 15/18 A kérdező kommentje:
Mert akkor ezt fogom tenni :D
2012. nov. 23. 22:11
 16/18 anonim ***** válasza:
(Azt ajánlom, hogy egy megbízható tenyésztőtől szerezz be patit) Ha egy meglévő fiúhoz szeretnél egy másikat, akkor oda kell figyelni arra, hogy a te patidnak milyen a személyisége, mindig hasonló "kaliberű" társat keress! Ha pl. a te patid nyugodtabb, visszahúzódóbb, akkor egy ilyen patit keress mellé. Én úgy választottam ki az enyéimet, hogy az egyik délután elmentem a csaj lakására, a tenyésztőhöz, és körülbelül 2-3 órán át figyeltem a kis patikat, hogy hogyan viselkednek egymással. A megfigyelés után kiválasztottam egy nyugodtabb és egy átlagos aktivitású lányt, és nyomás haza. Hidd el van értelme és megérte azt az időt. :) Sok sikert a patikhoz! :)
2012. nov. 26. 12:45
 17/18 anonim válasza:
adj neki sòtlan ropit. imádni fogja.persze ne mindennap,de néha ajándékozzd meg vele.
2013. jan. 6. 00:48
 18/18 anonim ***** válasza:
38%
egy nagy patkányfogót!
2013. jan. 6. 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!