Lehet egy nőstény tengerimalacot tartani 3 nőstény törpenyúllal egész évben? Az udvanrunkon van egy nagy nyúlvár építve .
Szerintem nem. Én legalábbis azt olvastam (több internetes oldalon is) hogy másfajta rágcsálókat nem lehet összetenni, együtt tartani.
Vagy a nyúl a malacot, vagy a malac a nyulat bántani fogja, verekedések lesznek.
Ugyanúgy hörcsögöt sem tehetsz össze egy tengeri malaccal...
Szerintem nem szabad. Veszélyes dolog. Bár állatkertben láttam már olyat, hogy együtt voltak tartva a nyulak és a tengeri malacok... de a sérülések, nézeteltérések elkerülése végett én azt tanácsolom hogy ne tartsd őket együtt. Biztos ami biztos.
Nem jó ötlet együtt tartani. A fürge nyuszik károkat is tehetnek a tengerimalacokban. Valamint hogy oldod meg, hogy mást esznek? Vagy azt tervezted hagyni, hogy a tengerimalac nyúltápot egyen?
Ráadásul szegény malac egyedül lenne, pedig ők nagyon fajtársigénylőek. A nyulak nem helyettesítik a másik malac jelenlétét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!