Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Hogy tudnám a törpehörieim...

Hogy tudnám a törpehörieim összeszoktatni őket? És ebből lehet baj?

Figyelt kérdés

Szóval van egy fiú törpehörim (dzsungi) és ma vettünk mellé egy lányt.... Fogtam egy üres aksit és középen egy ráccsal elválasztotam... de a kiscsaj megcöcögte as nagyobb fiút és a fiú erre meg megijedt... :D idő kell nekik.. azzal is próbálkoztam, hogy a fiút beraktam a hörigömbe a másikat meg szabadon ott megszaglászták egymást....

A másik, a lány amit vettem nem vettem észre de az eggyik füléből hiányzik egy darab! :( Lehet ebbl egészségügyi baja... én attól még ugyanúgy szeretem sőt ez még dob is a külsőjén... füles lett a neve! :) :)

Köszi a válaszokat! :)

2012. nov. 21. 18:30
 1/1 anonim ***** válasza:

Úgy, hogy összeteszed, ha a csaj elkezdi csépelni a fiút, gyorsan szétválasztod. Másnap újra próbálkozol. Úgy kb 5 nap után várható a siker. Csipogás, fenékdugdosás, stb. Pár napot együtt vannak, kiveszed a fiút, ha minden jól megy huszonvalamennyi nap után megszületnek a kölykök. (Ne felejtsd el a megfelelő időben nemenként különválogatni őket.)

Vársz pár hónapot, hogy a nőstény pihenhessen, újra beteszed a fiút, és kezdődik elölről.

2012. nov. 21. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!