Hogy tudnám a törpehörieim összeszoktatni őket? És ebből lehet baj?
Szóval van egy fiú törpehörim (dzsungi) és ma vettünk mellé egy lányt.... Fogtam egy üres aksit és középen egy ráccsal elválasztotam... de a kiscsaj megcöcögte as nagyobb fiút és a fiú erre meg megijedt... :D idő kell nekik.. azzal is próbálkoztam, hogy a fiút beraktam a hörigömbe a másikat meg szabadon ott megszaglászták egymást....
A másik, a lány amit vettem nem vettem észre de az eggyik füléből hiányzik egy darab! :( Lehet ebbl egészségügyi baja... én attól még ugyanúgy szeretem sőt ez még dob is a külsőjén... füles lett a neve! :) :)
Köszi a válaszokat! :)
Úgy, hogy összeteszed, ha a csaj elkezdi csépelni a fiút, gyorsan szétválasztod. Másnap újra próbálkozol. Úgy kb 5 nap után várható a siker. Csipogás, fenékdugdosás, stb. Pár napot együtt vannak, kiveszed a fiút, ha minden jól megy huszonvalamennyi nap után megszületnek a kölykök. (Ne felejtsd el a megfelelő időben nemenként különválogatni őket.)
Vársz pár hónapot, hogy a nőstény pihenhessen, újra beteszed a fiút, és kezdődik elölről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!