Szerintetek miért az a pincsi kutya fog nyerni a nyuszim helyett?
Van egy szavazás itt: [link]
Én a nyuszimmal indultam (csak egy van köztük), és szerintem tényleg az egyik legszebb állat közülük. De mégis az a pincsi vezet. Miért? Szerintem pont nem szép állat. És hogyan tudnék több szavazatot gyűjteni a nyuszimnak? Nincsen nyeremény, nem is az érdekel, de mindenki elolvad a nyuszimtól, aki meglátja élőben. Lehet a kép nem jó? Már nem tudom lecserélni. Hogyan szerezzek szavazatokat?

Tied a Blackberry nyúl?
A verseny állása szerint a bizsu 2 vezet. Nekem is nagyon tetszik a pincsi kutya. Bár a második még jobban tetszik Dodi nyakkendőben.. Imádni való kutya.
Ha szavaznék én is dodira vagy bizsura szavaznék. Hogy miért nem a nyuszira?? Mert bár szeretem a nyulakat de ez a kép egy kicsit "uncsi" Mindenkinek akinek volt valaha nyula van ilyen képe róla. Ha tudsz akkor tegyél fel inkább egy jobb képet. A mi lehet vicces is.. Az emberek szeretik az állatokat viccesnek látni vagy boldognak. A nyulad viszont csak ül mint egy szobor.. Rá néz az ember, lát egy nyulat és tovább is lapozz...

A kutyások valószínűleg kutyára, a macskatartók macskára szavaznak, stb.
Aranyos a nyuszi is, de én meg például malacpárti vagyok és a két malac közül Alfonz rögtön bejött...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!