Azonnali segitséget kérek pls nagyon sürgős lent leirom= ( mit csináljak?
Nagyon sajnálom a helyzetedet!!
Hány éves vagy??
Csak azért,mert ha ilyen 10-en éves vagyok,akkor vidd el az állatorvoshoz és mond meg,neki,hogy ingyen legyen olyan kedves nézze már meg,hogy mi a baja,és ,hogy Te hogy tudsz segíteni rajta.Hidd el az állatorvos előtt az ilyen nem égő dolog.Tudom,hogy neked égőnek tőnik,de nem az.És ha rendes a doki akkor segít Neked.Vagy keress fel ilyen fórumokat ahol vannak állatorvosok meg tapasztalt tengerimalaosok és tőlök is kérj tanácsot.Elhihetem,hogy nagyon rosszul érzed magad ez miatt ,de nyugodj meg.Ha ügyesen intézed a dolgokat akkor túl fogja élni hidd el.És ahogy olvastam szereted annyira,hogy segíteni fogsz rajat és megolod.Ha még bármi kérdésed van írj nyugodtan.
Utolsó vagyok:
Akkor szépen odamész a doktor bácsi elé kinyitod bociszemeidet és elmondod mi történt veled mi a helyzet
:( utána megkérdezed mennyiért tudja elválalni?Ilyenkor emg már majdnem sírsz.És megmondja,de nemhiszem,hogy olyan drága lenne,nekem a kutyámnak adta be a doki 1000forintért.
Hajszárítóval melegítsd!
Én Hörcsögöt, mondhatni tenyésztek és egy csomót mentettem már meg így... Deguval is működik szerintem. Ne olyan tűzforróra állítsd csak ahogy a kezed is bírja. :-)
Remélem sikerül megmenteni és tudtam segíteni. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!