Miért alszik ilyen sokat a hörim?
Lány aranyhörcsögről(szíriai)van szó. Már több mint 2 hónapos. Augusztus vége-szeptember eleje körül születhetett, kb. 3 hetesen vettem. Még az első hetekben nagyon sokat fent volt, max. 9-kor ki jött és nappal is előjött. De most meg van hogy csak 11 után jön ki, és ezért ki se tudom venni. És ez neki se jó. De egyáltalán nem beteg. Régebben mindig tettem be neki gyümit/zöldséget reggel, de most csak este rakok neki. Lehet hogy ha tennék újra reggel akkor kijönne hamarabb?
Előre is köszönöm az ÉRTELMES válaszokat.
Nekem dzsungáriaim van, és ő pont a fordítottja, nappal is sokszor felébred, szóval ilyesmi problémánk nincs. Este 8 körül szokott előjönni, akkor kiveszem, foglalkozom vele, szaladgálhat a szobában egy óráig minimum, utána a helyén várja a vacsi.
Ha berakod neki a kaját, arra se ébred fel?
Próbálj meg beszélni hozzá, az enyém olyankor mindig előbújik, ha esetleg "elalszik" és nem ébred a "szokott" időben, így szoktam előcsalni. Meg ha meghallja a kajás zacskó zörgését, már dugj
Köszi a választ utolsó.
Tegnap odatettem a háza elé egy kis paradicsomot. Felébredt, kijött, én meg kivettem. De két óra körül volt és amikor kivettem ugyan úgy futkározott mint este! Sőt, amikor visszatettem utána is még jó sokáig fent volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!