Miért vékony nagyon a tengerimalacom?
Ezt a kérdést én írtam ki még a múlt héten:
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kisemlosok__3630125-m..
Azóta már nem megy a hasa,és sokat eszik, de nagyon-nagyon vékony. Ha simogatom nagyon lehet érezni a gerincét. Borzasztóan sovány és nem hízik vissza. Lehetséges az, hogy férges?? Vagy mi baja lehet??
Ha férges, akkor a hasa felpuffad, tudod, mint az afrikai éhező gyerekeknek. Szerintem vidd el az orvoshoz.
Talán a hasmenés okozhatta, hogy lefogyott. De mi okozta a hasmenést?
Próbálj neki főtt rizst adni, attól talán visszahízik kicsit. A normaflore az nagyon jó, abból adhatsz még neki akkor is, ha már nem megy a hasa, az rendbe teszi az emésztését. És esetleg ide is elvihetnéd, itt értenek a malackákhoz:
Itt a kisállatfelelős Dr. Géczy Csaba.
Micsoda butaság nem, nem ehet főtt rizst. Pontosan hány gramm és mennyi idős a malackát? Mert vaktában lehet, csak te látod vékonynak. A malackák soha nem olyan kövérek hogy ne tudnád kitapintani egy-egy csontjukat attól függ hogyan kuporodik össze az öledben vagy hogy van kinyúlva. Olyan orvost keress akinek van egzotikus szakvizsgája mert a többi nem ért a malackákhoz! Olyan hogy túl zabálta magát nem létezik és főleg nem hasmenéssel jár. Ezt a témát ajánlom neked pont ilyen estekről van benne szó:
Egyébként a malackák hízlalására borsószirmot szoktak ajánlani kiegészítésként Fressnapfban lehet venni. De olvass bele a témába!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!