Hogy tudnám a 2 hetes kisegereimet életbe tartani? Hogyan tudnám őket szoptatni és mivel?
Figyelt kérdés
Meghalt az egér mama és volt neki 4 kölyke akik ugyan már 2 és fél hetesek, de még szopnak, nem esznek szilárdat. Segítsetek!!2009. aug. 13. 22:31
1/1 anonim válasza:
Lehet kapni macskáknak és kutyáknak való tápszert (rágcsálóknak valóról nem tudok), esetleg azt lehetne megpróbálni. Én egy degut próbáltam így felnevelni, de 5 nap után sajnos elpusztult (nem tudom, miért). Mivel nagyon pici a szájuk, ezért nehéz adagolni nekik. Én állatorvostól kértem fecskendőt, és egy arra rácsatlakoztatható kanült (olyat, amit az emberek karjába is bekötnek, amikor infúziót kapnak, ez nem fém, hanem puha műanyag csövecske), és abból etettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!