Aranyhörcsögnek mekkora kerék kell?
Elég nagy a hörcsögöm kb. 15 cm.Mekkora átmérőjü kereket vegyek a ketrecbe,hogy kényelmes legyen neki mikor hajtja?
Köszi
ekkora, az átmérőjét nem tudom, de sok boltba lehet kapni, de vigyázz, mert több helyen tévesen a dzsungiknak való kereket (külsőre az is ilyen, de jóval kisebb) adják az arany hörcsiknek is!
Tuti nem tengerimalac? :D Hatalmas jószág! :D
A deguk szoktak ekkorára nőni. 25 cetisben még befog férni, de a 32 centis kereket élvezné legjobban!
Ekkorát viszont nehéz kapni.
A multinál 10.000,-, kisboltok nem foglalkoznak vele, de van 2 magyar gyártó, illetve használtat ki lehet fogni a degus fórumokon. Az egyik gyártó valamelyik sünis honlapon kereszül érhető el, a másik az Index höris fórumára jár fel.
Nekem is aranyhörcsögöm van,nem rég múlt 2 hónapos,és már 14-16 centi.Az aranyhörik lehetnek akár 18 cm-ek is!;)
Amúgy az én hörimnek is ekkora a kereke,szerintem fölösleges újat venned,mert ha nagyon rosszul érezné magát benne,akkor tuti nem használná.;) Vegyél neki Trixie hörilabdát,17cm-eset,mi is ma vettük neki.;D
Vettem pár hete egy nagyobb, 18 centis kereket. A hört nem igazán érdekli, inkább rágja, szagolgatja, és csak ül benne. Egyszer megpróbáltam óvatosan tekerni a kereket, amikor benne ült, hogy rájöjjön, mi a dörgés, de nem tekerte, csak egy helyben maradt, be is akadt a lába szegénynek. Szóval nem erőltetem a dolgot. Ha a kicsi kereket visszarakom, azt hajtja néha, viszont tényleg rossz nézni, annyira kitekeredik benne az a nagy állat. :)
Mostanában leginkább kiveszem, hadd rohangáljon inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!