Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Aranyhörcsögnek mekkora kerék...

Aranyhörcsögnek mekkora kerék kell?

Figyelt kérdés

Elég nagy a hörcsögöm kb. 15 cm.Mekkora átmérőjü kereket vegyek a ketrecbe,hogy kényelmes legyen neki mikor hajtja?

Köszi

2012. nov. 11. 21:18
 1/8 anonim válasza:
Traktorkerék?
2012. nov. 11. 21:22
 2/8 anonim ***** válasza:

[link]

ekkora, az átmérőjét nem tudom, de sok boltba lehet kapni, de vigyázz, mert több helyen tévesen a dzsungiknak való kereket (külsőre az is ilyen, de jóval kisebb) adják az arany hörcsiknek is!

2012. nov. 11. 21:37
 3/8 anonim ***** válasza:

Méretet sajna én se tudok, de inkább ilyet [link]

vagy ilyet [link]

vegyél (nem az én képeim), mert ez nem olyan balesetveszélyes, a nyitottakba beszorulhat a lába.

2012. nov. 12. 09:12
 4/8 anonim ***** válasza:

Tuti nem tengerimalac? :D Hatalmas jószág! :D

A deguk szoktak ekkorára nőni. 25 cetisben még befog férni, de a 32 centis kereket élvezné legjobban!

Ekkorát viszont nehéz kapni.

A multinál 10.000,-, kisboltok nem foglalkoznak vele, de van 2 magyar gyártó, illetve használtat ki lehet fogni a degus fórumokon. Az egyik gyártó valamelyik sünis honlapon kereszül érhető el, a másik az Index höris fórumára jár fel.

2012. nov. 12. 10:57
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem:) Aranyhörcsög.Most lemértem 16 cm az orrától a farkáig a hossza.13 cm átmérőjü a kerék ami most van de az szerintem kicsi.Pedig aranyhörcsögnek árulták a ketrecet.Nagyon homorít benne mikor tekeri.Ezért akarok egy másikat venni.Az az ufó kerék nagyon jól néz ki!Talán az azért is lenne jobb mert amúgy mindig felmászik a kerék tetejére és rágja a ketrecet.Meg alá vackol.És talán halkabb is az a fajta.Körülnézek,legalább 20 centiset fogok keresni.
2012. nov. 12. 19:11
 6/8 anonim válasza:
0%

Nekem is aranyhörcsögöm van,nem rég múlt 2 hónapos,és már 14-16 centi.Az aranyhörik lehetnek akár 18 cm-ek is!;)

Amúgy az én hörimnek is ekkora a kereke,szerintem fölösleges újat venned,mert ha nagyon rosszul érezné magát benne,akkor tuti nem használná.;) Vegyél neki Trixie hörilabdát,17cm-eset,mi is ma vettük neki.;D

2012. dec. 8. 14:30
 7/8 anonim ***** válasza:
a 13 centis kerék inkább dzsunginak való. több kereskedő tévedésből aranyhörcsögnek adja el. régebben nekünk is volt olyan kicsi, de szegény hörcsög vagy nagyon kitekeredett benne, vagy csak kívülről hajtotta.
2012. dec. 9. 02:51
 8/8 A kérdező kommentje:

Vettem pár hete egy nagyobb, 18 centis kereket. A hört nem igazán érdekli, inkább rágja, szagolgatja, és csak ül benne. Egyszer megpróbáltam óvatosan tekerni a kereket, amikor benne ült, hogy rájöjjön, mi a dörgés, de nem tekerte, csak egy helyben maradt, be is akadt a lába szegénynek. Szóval nem erőltetem a dolgot. Ha a kicsi kereket visszarakom, azt hajtja néha, viszont tényleg rossz nézni, annyira kitekeredik benne az a nagy állat. :)

Mostanában leginkább kiveszem, hadd rohangáljon inkább.

2012. dec. 9. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!