A hörcsög ehet? -paprikát -répát -háztartási kekszet vagy narancsot?
Figyelt kérdés
2012. nov. 11. 13:12
1/4 anonim válasza:
Narancsot én nem adtam még nekik, de a többit kaphatják, nagyon szeretik nálam. Csak arra figyelj, hogy a háztartási keksz ne ázzon meg (ne csöpögjön rá az itatóból a víz, ne rakja rá a höri a gyümit és ne pisiljen rá).
2/4 anonim válasza:
mindet eheti. enyém mondjuk inkább a mandarint szereti. de mindig meghámozom (a fehér réteget is leszedem) és ki is magozom neki, mert én se szeretem se a héjat se a magot :)
a kekszet viszont csak óvatosan, mert nagyon szeretik és azért nem túl egészséges a höriknek :)
3/4 anonim válasza:
Én keksz helyett rozsos Abonettet szoktam neki adni,az nem hízlal,és nagyon szereti.
4/4 anonim válasza:
-Igen
-Igen
-Igen, de csak módjával
-Igen, de csak módjával, és a narancsot nem mindegyik hörcsög szereti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!