Van 2 hörcsögöm. Kaptak egy mókuskereket, amit már más is használt. Beraktam, utána többször is durván verekedtek. Külön lettek választva. Újra együtt voltak, megint csak verekedtek. Mit tegyek, hogy ne verekedjenek?
Azonos neműek? (fiú-fiú, lány-lány) Mert ha igen, akkor lehetséges, hogy azért verekednek, hogy "ki használhassa", azaz ilyen rangsor szerű.
Ha pedig nem azonos neműek, akkor nem tudom miért csinálják ezt, mert mikor nekem is a 2 hörim együtt volt(fiú-lány), és volt náluk mókuskerék, akkor sose verekedtek, hanem egymás mellett futottak. :D
hörcsögöt csak és kizárólag EGYEDÜL tartunk. ez a hörcsögtartás egyik alapszabálya!
ha ezt nem veszed figyelembe és ennek ellenére
kettőt veszel egy ketrecbe (merthogy az egy másik alapszabály, hogy KETRECBEN tartjuk a hörcsögöt), akkor megölik egymást. de legalábbis az egyik a másikat tuti és a túlélő is súlyos sérüléseket szenved a harcban.
olvasni kellene mielőtt megveszel egy állatot!
lány-lány
ketrecbe szerelhető és arra gondolok hoyg más hörcsög is használta
Milyen fajta hörcsög? Egyetlen fajtájuk tűri a társaságot a ketrecében, az összes többi egyedül szeret lakni.
Ritka kivétel, ha nem ölik meg egymást.
2 höri: 2 ketrec, és 2 mókuskerék.
Vagy 1 ketrec, 1 mókuskerék, és a túlélőé a cucc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!