Hogyan tudom leszoktatni a deguimat, hogy ne rágják a ketrecet?
Figyelt kérdés
2008. máj. 23. 11:05
1/11 anonim válasza:
Én tettem be nekik fogkoptatót, de attól függetlenül rágják a ketrecet
Csak kevesebbet.
2/11 anonim válasza:
ez a dolog nekem is ismerős.sajnos öketnnem igazán lehet erröl leszoktatni :(
az enyémek föleg esténként rágják ilyenkor kiviszem öketz a másik szobába h tudjak aludni töle pedig a ketrecben van fa és más is amit rághatnak.ez van megkell szokni :(
3/11 anonim válasza:
nekem hörcsögöm van, az akkor rágja csak a ketrecet, ha reggel elfelejtettük neki felállítani a mókuskerekét. (éjszakára eldöntjük mert nyikorog és az asszony nem tud tőle aludni)
4/11 A kérdező kommentje:
Hy! Adtál egy 5letet kiviszem őket a szobából köszi:)
2008. máj. 23. 15:21
5/11 anonim válasza:
A deguk sajnos mániákus rágók, nem igazán lehet leszoktatni őket róla. Fontos, hogy mindig legyen bent fa is, hogy kopjanak a fogaik. Nekem van egy hörcsögöm, ő is folyton rágja a rácsot, de anyám nem engedi, hogy kitegyem a szobából, úgyhogy kénytelen voltam megszokni :) Nem is olyan vészes, kb. 1 hét kellett, és teljesen nyugodtan tudtam aludni mellette, pedig nagyon durván csinálta.
6/11 anonim válasza:
Igen, nekem is addig rágták, amíg nem szereztem nekik egy mókuskereket. Ami egyébként nyikorog, és folyton eltologatják, úúgyhogy koccolgatja az üveget is, szóval nem sokkal jobb, de mindenesetre nagyon bírják...
7/11 anonim válasza:
Ha napközben, illetve este kirakod őket a szobába szaladgálni, attól eléggé lefáradnak, és este nem rágják a rácsot, de mi inkább úgy oldottuk meg a dolgot, hogy estére is kint hagyjuk őket, és velünk egy ágyban alszanak. Ez komoly :)
8/11 anonim válasza:
sehogy :P azért rágcsáló a drága :) mindent rág :)
9/11 anonim válasza:
igen egyszerű a válasz : sehogy
nekem egyszer mondták , hogy kenjem be almával , azt tettem é s eleinte nyalogatták de aztán találtak egy helyet ami nem volt bekenve és végül mindenhol be kellett kennem.de semmi. aztán moshattam is le a rácsot xD
10/11 anonim válasza:
Bármivel bekentem akkor is pengették, kénytelen voltam éjjelenként másik szobába vinni őket.
Most viszont nem rágja az üvegterráriumot. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!