Egeret lehet valahogy ivartalanítani?
Figyelt kérdés
Lány egerem mellé szerettem volna egy másik lányt, de az állatkereskedésben természetesen fiút adtak... Már nagyon hozzám nőtt ezért nem akarom a szomszéd macskájának adni. Szerintetek van olyan megoldás, amivel megtarthatom mindkettőt, vagy esetleg egy állatkereskedésbe beveszik?2012. nov. 4. 20:50
11/12 A kérdező kommentje:
És kb. mennyibe kerülhet az ivartalanítása?
2012. nov. 5. 15:14
12/12 anonim válasza:
Náluk profi az altató orvos.
Szerintem 10.000,- és 15.000,- forint között megúszod. :)
Deguknál megesik, hogy nem tudnak a nejük nélkül élni, úgyhogy nekem már kellett egy tenyészhímet így nyugdíjaznom, de egérkét szerintem is fölösleges. Hamarosan nagyon sok gyönyörű kisfiú egered lesz, amit szintén szeretnél majd megtartani.
Egy szép nagy átlátszó ikeás doboz 2.000,- forint, kell rá egy kis rács, egy itató, egy kerék, 1-2 bújó: és 5.000,- forintból van egy hatalmas egér palotád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!