Milyen nevet adjak majd a bak törpenyuszimnak?
Figyelt kérdés
Lesz egy kosorrú bak törpenyuszim. Olyan sok név jut az eszembe. Minnél több mnevet szeretnék összegyűjteni. Majd leírom a neveket egy papírra, és onnan válogatok majd.2009. aug. 11. 20:23
2/13 anonim válasza:
Szerintem akkor fog igazán jó név eszedbe jutni, amikor veled lesz a nyuszi, és látod, mi illik rá. Pl. lehet, hogy Ödön kinézetű lesz, de az is lehet, hogy Oszkár... :) Legalábbis nekem most ezek jutottak eszembe. :)
Jó nyulazást!
4/13 anonim válasza:
nálunk a standard bak nyúl név a Bandi, Nyúl Bandi!
6/13 A kérdező kommentje:
Szerintem Bandinak fogom hívni, mert a nagymamám cicáját is így hívták. A cica már elpusztult mikor születtem, de a mancsnyomai még megvoltak mikor a nagymamám, aki már meghalt csináltatta a padlót. Amúgy köszi mindenkinek.
2009. aug. 11. 21:52
7/13 anonim válasza:
Szép dolog e z kitalálom mi lesz a neve előre dolog, de általában nem így van:)
Majd meglátod, hogy miután megismered a nyuladat, tudsz neki megfelelő nevet adni. Mind külön személyiségek, az én két nyuszim még Lailaként és Delilahként kezdték életüket, mondanom se kell, azóta teljesen lecserélődtek a nevek:)
Mind a ketten a személyiségükhöz illő nevet kaptak.
8/13 anonim válasza:
az én oroszlán fejű törpenyuszimnak Wendy a neve ! ez lány név és fél év után vettük észre hogy fiú a nyuszika de már megmaradt ez a név neki!
9/13 anonim válasza:
de volt már fiu nyuszimnak Pufi, Tapsi, Füles, lánynak meg Bambi!
10/13 anonim válasza:
Az enyém is bak és Csibész a neve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!