Tengeri maloc vagy törpe nyul?
a tengerimalac szerintem is jobb választás ebben az életkorban.
nekem is volt, egyedül tartottam, menhelyi malac volt szóval korát nem tudtuk pontosan, de nálunk 2,5 évig élt és a menhelyen mondták, hogy már igencsak felnőtt volt mikor bevitték de életkort nem tudtak mondani nekik sem a volt gazdik. de tuti nem volt fiatal példány mire hozzánk került, látszott rajta, hogy sokat megélt malacka volt :)
a tartási költség pedig relatív. én pl szerintem többet költök a hörcsögömre, mint a legtöbb hörcsög tulaj :)
Én is 12 évesen kaptam egy tengerimalacot, és pont tagnap halt meg a tengerimalacom..:( 6 évig élt, és EGYEDÜL!! Mindennap foglalkoztam vele, és egyáltalán nem volt szomorú! AZ enyém mindig bújt, és ha jöttem mindig két lábra állva 'uíí'-zott. Tegnap halt meg, mert már tényleg öreg volt... :( Én nagyon szerettem, szerintem neked is nagyon jó lenne, de ha nem tudsz vele napi szinten foglalkozni, akkor ink. 2-őt vegyél!
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!