1/9 anonim válasza:
Vagy fogod és kidobod a kukába, vagy eltemeted valahová.
2/9 anonim válasza:
én eltemettem a kertbe,a 9 éves papagájomat!:( azóta is ki szoktam járkálni hozzá.:)
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2012. okt. 30. 12:22
5/9 anonim válasza:
Temesd el, és ha a szívedhez nőtt, akkor van egy ingyenes online állattemető (a spiritlife.hu) oda is felteheted.
Sajnálom szegényt...
6/9 anonim válasza:
Szegényke!
Sajnálom :(
Én is eltemetném.
7/9 anonim válasza:
Ha van kert, akkor temesd el. Én is eltemettem az összes eddigi hörimet, mindegyiknek a sírján van egy szép, nagyobb darab kő, nyáron meg valami virág is :).
8/9 anonim válasza:
Ha kert van temesd el, ha nincs akkor marad a kuka.
9/9 anonim válasza:
Mivel én lakótelepi vagyok, sajnos nekem is ki kellett már dobnom párat, mert a környék összes helyére temettem már állatot. Sok hörcsögöm volt már, sajnos nem hosszú életűek! De ha szeretted nagyon, eltemeted! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!