A nyuszi mennyire bújós, szeretgetésigényes állat? Az egyáltalán?
Nekem is van törpenyulam. ÉN NEM CSERÉLEM A FORGÁCSOT, mert nincs is neki. nem szereti és jobb is a nyusziknak. sok betegséget elkaphatnak a forgácstól..
van wc-je ahova a dolgát végzi, így csak hetente kell takarítanom és egyáltalán nem büdös.
az enyém nem bújós fajta, de azért elviselni ha az ölemben simizgetem. de minden nyuszi más, az unokahugomé például rohan utána mint egy kiskutya..
szerintem nagyon okosak, ha sokat foglalkozol vele, akkor tényleg egy törpenyuszi a legjobb választás.
szerintem. :)
Nekem 3 hete van törpenyulam.Az első héten forgács volt alatta de mivel azt széthordta ezért szalmát tettem alá, 1 héten 1x takarítom. És igen 1 hét után már van szaga.. az enyém fiú nyuszi és az ágyamon futkozik naponta 1-2 órát ha 1 óránál kevesebbet lehet kinn akkor rosszalkodik a ketrecben..:D Tehát igényli hogy futkozhasson. Az enyém már most tudja hogy nem kakilunk az ágyra. Mert én ott hagyom csak futkozni. Bár először lepisilte az ágyneműmet és bele is bogyózott, de amióta az ágyneműmet az ágy mellé teszem azóta nem bogyózik és nem is pisil a ketrecen kívül, bár neki még nincs külön wc sarka. Van neki a ketrechez egy csipesszel odafogatva egy faág amit imád rágcsálni, és van 1 kis fa házikója, ami otthon összeszerelhető és imádja, folyton azon ül és benne fetreng:D Nem jó másik nyuszkóval összeengedni, vagyis az enyém és a barátom törpenyuszija kb egy idősek, az övé lány és nagyon összeverekedtek amiből az lett hogy a nyuszim napokig félt sőt véletlenül belém is harapott. Tehát nem ajánlom másik nyuszival összeengedni, mármint az enyémet nem lehetett..
Remélem tudtam segíteni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!