Tengerimalac, törpehörcsög most akkor mi legyen?
van egy 2 honapos tengerimalacom és szeretnék a tengerimalac helyett egy törpenyulat . de azért szeretnék törpenyulat mert azt hallottam hogy az sokkal okosabb és sokkal többet lehet vele csinálni most akkor melyik legyen ??
12/f
Azt hogy érted, hogy sokkal többet lehet vele csinálni?
Mármint trükkökre tanítani?
Szerintem gondold át még egyszer jó alaposan, és mindenekelőtt olvass alaposan utána a nyusziknak. Ha még utána is le akarod cserélni szegény tengerimalackát, keress neki megbízható gazdit.
De tényleg gondold át alaposan, nehogy az legyen, hogy "lecseréled", és 2 hónapra rá meg a nyuszi jut erre a sorsra.
Ne csináld ezt. Megvetted a tengerimalacot, felelősséget vállaltál az élete végéig. A nyuszik még érzékenyebbek erre, ha vele is ezt csinálnád, teljesen depressziós lenne és meghalna!
Különben a nyuszi baromi sokba kerül, csak mondom..
A malaccal mi lenne? Agyonütnétek??
És akkor mit csinálsz a malackával??!
Ha már elvállaltad,hogy gondozod,eteted,takarítod,stb,akkor most eldobnád?Nem is szereted akkor igazán.
Na mindegy ,én nem cserélném le,azt biztos .Am nekem is malacaim vannak,és tudnak trükköt,kérik a kaját,meg minden.A nyuszit oltatni kell,az ugye plusz pénzbe kerül.Szóval..de te tudod,úgy dönts,ahogy érzel,ne más mondja meg!
Egyébként ha nyulat szeretnél,miért írtál a kérdésbe törpehörcsögöt?
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!