Valaki segítene törpenyúllal kapcsolatban? Mi kell a tartásához?
Mi felszereléssel együtt 20.000Ft-ért vettük a ketrecet.
A nyuszi reggel-este kap enni, sok szénát kell, hogy kapjon a fogkoptatás miatt.
Naponta 1-2 órára engedjük ki futkározni. Kertbe nem mertük még levinni meg ne csípje valami bogár.
Kutyát ne engedd a közelébe, nehogy véletlenül nekiugorjon, vagy a nyuszi megijedjen.
Mi tenyésztőnél vettük a nyuszit
, úgy biztosabb, hogy honnan származik.
Remélem segítettem valamit.
Sok szerencsét!:)
L/15
(ez lemaradt, 1. voltam)
Nekem mindennel együtt (beleértve a nyuszit is,aki 10ezer ft volt),35ezerbe került a felszerelés.
Azt olvasni sok helyen,hogy 2-3órára legalább legyen kiengedve.Az enyém ettől jóval többet van kint.Ha itthon vagyok akkor egész nap,de ha suli van,vagy egyéb program akkor is 6-7-8órát kint van.Minél többet tudod kiengedni,annál jobb.:)
Kertbe én nem viszem,mert nincs kertünk.De biztos,hogy élvezné.
A ketrec legalább 100*50-es legyen.
Én nem almozom az egész ketrecet.Csak a "wc"-be teszek fapelletet.
Enni nálam napi 3-szor kap,reggel este a tápot,délután a zöldség/gyümölcsöt.Szénának meg mindig előtte kell lenni.Fogkoptatásra is ez a legjobb,na meg a gallyak.(Fűzva a kedvenc.:) )
Ha majd úgy döntesz magadhoz veszel egy nyuszit,akkor ajánlanám,hogy tenyésztőtől vegyél.
(Ja,és a nyuszik nem rágcsálók.:) )
Akkor büdös,ha nincs rendesen takarítva.Na meg,ha ivarérett lesz,akkor büdi lesz a pisije.De ha fapellettel almozol,és rendszeresen takarítod,akkor nem rossz.
Én most jelenleg forgácsal almozok,mert elfogyott a pellett.Na ez büdös.3-szor belepisil és takaríthatom újra.
"a száraztáp mindig előtte kell hogy legyen mivel rágcsáló"
Ezzel nem értek eggyet,a szénának kell mindig előtte lennie,nem a tápnak.Tápból a törpenyuszinak nem kell sok,csak 1-1evőkanálnyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!