Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Tul él 2 napot? Nyusziról van...

Tul él 2 napot? Nyusziról van szó.

Figyelt kérdés
Van egy Oroszlán fejü nyúlam kb.5-6 hónapos és mivel én Spanyolba fogok tanulni 1 évet ezért magamal szeretném vinni! Sajna autóval megyünk és 2 nap az út ! klima minden van az autóba de azért félek hogy nem fogja kibirni mit tanácsoltok?? nagyon fontos !
2009. aug. 10. 11:07
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Semmi baja nem lesz ne aggódj!
2009. aug. 10. 11:17
 2/10 anonim ***** válasza:
Szerintem jobb lenne neki, ha a szüleidnél hagynád erre az egy évre. Az az út borzasztóan megterhelő lenne neki, persze túlélné.
2009. aug. 10. 11:24
 3/10 anonim ***** válasza:
Szerintem gyakori pihenőkkel (kb. 2 óránként), amikor is a szabadba kiengeded (persze odafigyeléssel, esetleg pórázzal) kibírja, és nem stresszeli annyira a dolog. Valamint út közben is foglalkozni kell vele sztem. A klímát pedig használni ezerrel, mert a hőguta hamarabb elviszi, mint az utazás egyéb problémái.
2009. aug. 10. 11:31
 4/10 anonim ***** válasza:
A klímától olyan tüdőgyulladást kap szerencsétlen, hogy abba belehalhat. Ha meg nincs klíma akkor hőgutát. Ne tedd ki ennyi stressznek őt, ha igazán szereted, akkor nem viszed magaddal Európa másik végébe.
2009. aug. 10. 11:35
 5/10 A kérdező kommentje:
SZERETEM de 1 évig nem biznám a szüleimre.. ők mindig utaznak mindenfele.. alig vagyunk ithon. másnak meg nem szivesen adnám..:S muszály magamal vinnem!! valami jó tanács hogy hogy tarcsam vagy hogy az út közbe mit adjak neki enni meg ilyenek..
2009. aug. 10. 11:50
 6/10 A kérdező kommentje:
Válaszokat még lécci! nagyon fontos:/
2009. aug. 10. 12:26
 7/10 anonim ***** válasza:

A klímás dolog is igaz... tüdőgyulladást is legalább olyan könnyen kaphat, min hőgutát.

Én azt javaslom, hogy gyakran meg kell állni pihenni. A klímát ésszel használni, nem csinálni 20 fokos különbséget a kinti és benti hőmérséklet között. Inkább te izzadj, mint ő pusztuljon bele. Ja..és huzatot se csinálj a kocsiban. Vegyél neki egy szállító ketrecet, szénát bele meg répát, és nem lesz gond

2009. aug. 10. 13:28
 8/10 anonim ***** válasza:
ha klímát nem kapcsoljátok be és nem csináltok huzatot akk nem lesz semmi baja csak figyelj rá nagyon
2009. aug. 10. 16:49
 9/10 anonim ***** válasza:

Sajnos ez a fajta nagyon ideges típus.

Beszéljetek hozzá az út alatt, a kedvenc csemegéit pakoljátok be, ésszel vezess, nyugodtan és döccenőmentesen. Bekapcsolhattok egy kis lágy zenét, az megnyugtatja. Hátul legyen, lehetőleg a lábaknál(feltéve ha nem ül ott senki, akinek kéne a hely), ahol egy kicsit sötétebb van. Mindenképpen vigyél magaddal pórázt, én nem kockáztatnám, hogy elszökjön, és álljatok meg, vedd ki, hadd pihenjen.

Ha ti nem idegeskedtek ő se fog, csak legyen nyugodt a környezete.

És egyenlő hőmérsékletre van szüksége az autóban.

2009. aug. 10. 21:06
 10/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:))
2009. aug. 10. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!