Miért nem bírja a nyulam mozgatni a hátsó testrészét, beleértve a lábait, és a farkát?
Szia, pont így jártam én is a tavaly egyszer egy kisnyúllal, és most épp ma is megjártam. A tavalyi kisnyulat elkezdtem kezelni idegrendszernek való vitaminnal, B- vitaminokkal, nem lett jobban - nem is döglött meg magától, de mivel rosszabbul lett, végeztünk vele. Azt gondoltam többet nem történik meg. Az okát nem tudtam, én is pont egy reggel vettem észre, hogy a hátsó fele csak csüng, ha felemelem, és nem tud enni, csak ha etetem.. stb. Ma reggel ugyanígy jártam egyik majdnem 2 hónapos nyuszimmal, és orvozhoz vittem, mivel reflexei voltak és érzett, az orvos azt mondta, nem az ideggel van baj, és adott Kálciumot és izom-nak való ásványokat.... - bőr alá adta be. Ewgyelőre nincs sokkal jobban, de holnap nem vihetem sehova, és hétfőn is dolgozok reggeltől estig... Ha nem lesz jobban 3 nap alatt, nem tarthatom, nem kínozom így sokáig. Közületek járt még így valaki? GYógyítható volt? A kérdezőtől kérdezem, hogy mostmár jobban van a nyula, miután kezeli az állatorvos?
Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!