Miert maszik ra a lany tengerimalacom a fiura?
Figyelt kérdés
Direkt ramaszik,es mind a 4 labaval a hat all...a kisfiu meg uj a terrariumban,mind a ketten 2 honapos korul vannak.
Csak azert csinalja mert meg idegen?De mas baj nincs..
2012. okt. 27. 09:07
1/12 A kérdező kommentje:
Ja meg nyalogassa allandoan a fiu szajat! Most mi...szerelmes? :D
2012. okt. 27. 09:16
2/12 anonim válasza:
Csak megvetted a fiú malacot? Nem kellett volna...
3/12 anonim válasza:
Jó nagy p.r.szt vagy és állatkinzó!!! Most 2 hónaposan lesz vemhes a lány,lehet,hogy bele fog pusztulni a szülésbe!!! Ha mégis kibirja,akkor szülés után rögtön megint befedezi a fiú és 2 hónap múlva újra szülni fog!!! Ez addig fog menni,amig bele nem pusztul...Nem adok neki sokat,1 éves kort nem fogja megélni... Szánalmas vagy és állatkinzó!!! Irtuk,hogy ne vegyél mellé fiút!!! Ostoba!!!
4/12 anonim válasza:
Azonnal szét kell venned őket két külön ketrecbe. A fiút fél év múlva ivartalaníttathatod, ami sajnos persze kockázatos. Jobb lenne még most elajándékozni/visszavinni és/vagy másik kislányra cserélni.
5/12 A kérdező kommentje:
Fel evesen lesz ivarerett a nosteny.most 2 honapos! azon vagyok a h fiunak gazdit talajak.nem vok allatkinzo!imadom az allatokat,es kulon terrariumban vannak!!!szoval nem vagyok sem hulye,sem allatkinzo!!az h megmutattam oket egymasnak rezsintem nem baj!-.-"
2012. okt. 27. 20:55
6/12 anonim válasza:
Két hónaposan már ivarérett a lány!
Csak nem kellene hagyni, hogy féléves kora előtt szüljön, mert kicsi még hozzá!
7/12 anonim válasza:
2 hónaposan már ivarérett a lány!!! A fiú meg már 5 hetesen!!! És te meg összetetted őket,különben hogy másztak volna egymás hátára?! Úgyhogy hülye is vagy meg állatkinzó is!!!
8/12 anonim válasza:
Ja,még annyit,mert látom semmit nem tudsz a tengerimalacokról, hogy a nőstény kb 6 hetes korától ivarérett és 2 hetente 1 napig ivarzik!
9/12 anonim válasza:
Az én tengerimalacom és 2 hónaposan let vemhes úgyhogy szerintem cseréld el a fiút egy lányra.Ha szerencséd van akkor még nem történt semmi baj!!
10/12 A kérdező kommentje:
Bocsanat h elek! -.-" akkor nem jol tudtamh mikor ivarerett...most b*sszatok le! -.-" MONDTAM MAR H KULON VANNAK!!!EZ ALLATKINZAS M*JOM UR?AMIKOR JATSZANAK AKKOR MEG FIGYELEM OKET..kuss
2012. okt. 29. 09:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!