Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Hogyan beszéljem rá a szüleime...

Hogyan beszéljem rá a szüleimet egy dzsungáriai törpehörcsögre? Több infó lent.

Figyelt kérdés
Apumat nagy nehezen rá is tudnám beszélni de anyum az keményebb tészta... A többi háziállattal szemben rengeteg kifogásuk van. Ez az az 1 állat amire esetleg nagy nehezen rá tudnám őket beszélni. Régebben voltak teknőseink most halaink vannak, azokat ÉN etetem csak a szűrőt szokta apum kitakarítani. Kitűnő tanuló vagyok és a házimunkában is segítek nekik. Szóval anyumat kéne meggyőznöm hogy ez egy aranyos állat stb. Tapasztalatokat is szívesen olvasok! (És azért pont ez a fajtája a hörcsögöknek... áh ezt inkább nem írom le, ez 1 hooossszzzúúúúú történet. :) )

2012. okt. 24. 14:55
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a hasznos tippeket!!! :)))
2012. nov. 1. 14:21
 12/13 anonim ***** válasza:

Járj utána, tudakozódj, esetleg keress egy tenyésztőt. Vagy privátban leírhatom én kitől vettem ha érdekel. A felszerelés sem drága, a tartása sem. A tisztán tartása egyszerű. És ami egyik oldalon jó, a másikon rossz pont lehet, az az, hogy rövid ideig élnek. Nekünk is volt már vagy millió fajta állatunk, de huszon éves fejjel kellett rájönnöm, hogy kisállatnak a dzsungi a nekünk való. Imádom. És mindenki. Még a 72 éves nagymamám is megsimogatta (hidd el, ez nagy szó). :)

Ha kézhez szokott, akkor még dögönyözni is lehet. Mutass nekik videókat hörikről, hátha ők beleszeretnek.

És ha mégis úgy látják szüleid, hogy mégse volt jó ötlet, akkor még el ajándékozhatjátok, vagy talán van is olyan tenyésztő aki visszaveszi, hiszen ha lelkiismeretes, akkor fontos nekik a hörcsögök hogyléte.

Amúgy hány éves vagy?

Jah, és írták már feljebb, hogy a közelgő karácsony és miki fantasztikus lehetőség:P

2012. nov. 5. 19:04
 13/13 anonim ***** válasza:
Ha nem jönne össze karácsonyra kérj bizonyítványosztásra.
2012. nov. 15. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!