Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Lehet e egy lakásban, de...

Lehet e egy lakásban, de külön tartani úgy tengerimalacokat, hogy az egyik ketrecben két lány van és a másik ketrecben két fiú?

Figyelt kérdés
Csak a fiúk miatt aggódok, hogy fognak e verekedni a nőstényekért
2009. aug. 9. 08:14
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Az én fiú malackám amúgy teljesen nyugis soha az életben nem harapott meg engem. Mikor a lány malac megharapta akkor se harapott vissza:) Remélem nálunk is béke lesz:)
2009. aug. 10. 09:23
 12/16 A kérdező kommentje:
Már 2 hónapja egy ketrecben van a két fiú semmi probléma nincs imádják egymást nem verekednek pedig közel vannak hozzájuk a lányok:)
2009. okt. 26. 06:50
 13/16 anonim ***** válasza:
Nekünk is ez a helyzet lesz, egy hete születtek (3 db), és ha lesz fiú, és lány is akkor mi is így akarjuk őket tartani. Még mindig jól elvannak akis Drágák?
2010. ápr. 18. 15:08
 14/16 A kérdező kommentje:
Igen! :) Nagyon jól el vannak:) A két fiú nagyon jóba van. Ha egyiket kiveszem akkor a ketrecben maradt malacka sír utána :D Aranyosak ^^
2010. ápr. 19. 19:02
 15/16 anonim ***** válasza:

Az jó!

És még azt, hogy soha nem érzi a lányok szagát?

Nem volt olyan, hogy egyiküket simogatad, utána meg a másiket és érezte rajtad a lányszagot? Én is a verekedés miatt kérdezem, mert nekünk 2 kislány, és egy kisfiú született, és egyet-egyet megtartunk, a 3. még kérdéses

2010. ápr. 20. 19:19
 16/16 A kérdező kommentje:
Hát ha érzi is a lányok szagát a kezemen akkor, elkezd udvarol a másik fiúnak :D Szóval nem verekednek vagy ilyesmi. Szerencsére...
2010. ápr. 21. 05:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!