Tényleg kell vágni a tengerimalacom körmét? (bőv. Lent)
Figyelt kérdés
És ha igen akkor hogy? Mivel? Hol tudom beszerezni? Mennyibe kerülhet? Köszi a válaszokat.2009. aug. 5. 16:22
1/5 anonim válasza:
egyszerű ollóval vagy valamilyen kisebb vágószerszámmal ,ami nem túl nagy(pl csípőfogó) és csak a végét
nagyon vigyázni kell, mert ha nagyon belevág az ember, akkor vérzik és fáj neki, de ezt ki kell tapasztalni, én pl sosem mertem megtenni...
2/5 anonim válasza:
Igen kell vágni, ha túlnőtt, de ha bizonytalan vagy, akkor állatorvossal vágasd le, nehogy belevágj egy hajszálérbe. Lehet kapni kisállatkereskedésekben rágcsálóknak való körömvágó ollót, 1000 valahányszáz Ft.
3/5 anonim válasza:
Még annyit, hogy inkább két emberes dolog, egy valaki fogja a malackát, a másik vágja. Fény felé kell tartani a körmét és látod, hogy meddig van az hajszálér, afölött szabad csak levágni.
4/5 anonim válasza:
Én egyszerű körömcsipesszel vágom a körmeiket.
Ha véletlenül belevágsz, akkor Betadine-nal kezeld le!
5/5 anonim válasza:
Szia!
A tengerimalacok karmainak a szakszerű levágásáról mindent megtalálsz a(z ingyenes) Pets Magazin 4. számában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!