Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Szerintetek lehet 2 fiút egy...

Szerintetek lehet 2 fiút egy ketrecbe meg 2 lány egy ketrecbe rakni, ha az egyik lány vemhes?

Figyelt kérdés
Akár ilyenekkel foglalkozó oldalakról is küldhettek linket
2012. okt. 7. 19:52
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Sehogy sem párba magányos állatok :(
2012. okt. 7. 20:11
 12/17 anonim ***** válasza:
Mekkora ketrecek? Ha elég nagy akkor ketté lehetne osztani, és mindnek lenne helye külön.
2012. okt. 7. 20:15
 13/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek nagyon sokat segítettetek ezeket jó tudni ajánlom mindenkinek figyelmébe mert most egy hatalmasat estem :((
2012. okt. 7. 20:18
 14/17 anonim ***** válasza:
Egyébként nem értem miért raktál fiú-lány párosokat egy ketrecbe? Születik még vagy 5 hörid, azokat hova fogod tenni?
2012. okt. 7. 20:18
 15/17 anonim ***** válasza:

úristen...meg akarod ölni szegény höriket?

semmilyen hörcsögöt nem szabad együtt tartani, a hímet a nősténnyel is csak a párzás idejére és minden esetben a nőstény hörcsögöt helyezzük a hím hörcsöghöz!

a hörcsög olyan szinten magányos állat, hogy akár a külön nemű egyedek is vérre menő harcot vívnak ha nincs elég helyük...

nekem EGY darab aranyhörcsögöm van egy két szintes ketrecben. és eszembe nem jutna még egy hörit betenni hozzá...

ha ennyit se tudsz a hörikről szerintem alaposan olvass utánuk, pl ez egy jó oldal:

[link]

2012. okt. 7. 20:29
 16/17 anonim ***** válasza:

Pontosan milyen fajta törpehörik?

Egy kivétellel minden fajtájuk magányos állat.

Itt találsz még infót róluk, illetve házi ötleteket a szétköltöztetéshez.

[link]

2012. okt. 8. 08:41
 17/17 A kérdező kommentje:
köszi nem mindenki tudja ezeket..
2012. okt. 8. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!