Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Hova lehet adni kisállatokat...

Hova lehet adni kisállatokat ha már "nem kell"?

Figyelt kérdés
Egy ismerősömnek van kisállata (degu) és el szeretné őket ajándékozni. Nem ő vette magának, de nem lehetett elutasítani.. most meg nem tud velük foglalkozni, még keveset sem.
2009. aug. 5. 11:41
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Hirdesse meg, hogy ingyen elvihető. Vagy lehet, hogy kisállat-kereskedésbe is beveszik.
2009. aug. 5. 11:43
 2/9 A kérdező kommentje:
Tényleg bevennék állatkereskedésbe vagy csak tippeltél? Mert nekem is eszembe jutott.. de hát kinek kell korosodó állat. Mindenki picit akar ami cukiii.
2009. aug. 5. 11:45
 3/9 anonim válasza:
100%
Kiállat kereskedésbe beveszik
2009. aug. 5. 11:51
 4/9 anonim ***** válasza:

Próbálja meg a neten elajándékozni. Szerető gazdira szerintem csak ott találnak, főleg, ha már idősek.

Az állatkereskedésből már szerintem sem szívesen fogják megvenni őket.

2009. aug. 6. 15:45
 5/9 anonim ***** válasza:
Esetleg állatmenhely.
2009. aug. 6. 15:51
 6/9 anonim ***** válasza:

Ez nem válasz a kérdésedre, és nem akarlak megbántani mivel nem te vetted a degukat!

Nekünk állatkereskedésünk van igaz már nem árulunk ilyen kis állatkákat mert nincs rá kereslet, de hozzánk is sokan jönnek h itt hagyhatnák e a kis állatokat.

Mindig az a baj h a gyereknek 2 hétnél tovább nem kellett, akármennyire is aranyosak ezek az állatok ugyan úgy törődni kell velük mint egy macskával vagy kutyával! Véleményem szerint nem gyerekeknek valók ezek az állatok! nem ezzel lehet őket felelőségre nevelni! persze vannak kivételek, nekik jár a tisztelet!

2009. aug. 7. 17:12
 7/9 anonim ***** válasza:
Szia. Van már helye a degunak? Ha nincs, akkor írj privátot, és segítek. Befogadni nem tudom, de talán sikerül neki gazdit találnom, elég sok állatbarát embert ismerek.
2009. aug. 8. 16:45
 8/9 anonim válasza:
Az egyik ismerősömnek idősebb tengerimalacát is visszavették az állatkereskedésben.szerintem a deguval is így van.
2009. aug. 9. 14:27
 9/9 anonim ***** válasza:
Mit csinál, hogy nem tud velük foglalkozni?Este csak otthon van?Hogy lehet csak őgy megválni tőle?És ha gyereke lenne azzal akkor is kell foglalkozni ha nagyon elfoglalt.
2009. aug. 9. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!