Nyúl vagy inkább tengerimalac?
Nyúl nem büdös, ha ivartalanítva van, és szobatisztaságra van neveleve
Malacot nem lehet (vagy nagyon nehéz) szobatisztaságra nevelni, és büdös
Malac csak úgy van, nem tudsz vele különösebb kapcsolatot kialakítani.
A nyuszival, ha sokat foglalkozol, sok mindent lehet kezdeni, jön utánad, rád mászik, kéri a simogatást, meg lehet neki tanítani dolgokat, az én nyuszim, pl odajön hozzám, ha hívom.
És ez csak töredéke az előnyöknek! A nyúl sokkal okosabb, mint a tengerimalac
3. vagyok
Igen, azt még kifelejtettem, hogy a malac visít, a nyuszi meg csöndes.
Mi másfél éve egy szobában alszunk a nyuszival, az ágy lábánál van a ketrece, és nincs vele gond, csendben van éjjel is.
"Malac csak úgy van, nem tudsz vele különösebb kapcsolatot kialakítani."
Próbálok finoman fogalmazni: Amit írtál, nem igaz.
Odafigyelést, törődést igényel, foglalkozni kell vele. Tény, hogy kajáért mindenre hajlandó, de egy kis törődésért, ha foglalkozol vele, nagyon hálás tud lenni.
(Nyulakkal nincs tapasztalatom.)
12:09 voltam.
Az viszont tény, hogy a tengerimalac este/éjjel és hajnalban aktív, szóval hálószobában zavaró lehet.
Tényleg nem túl szobatiszták, sűrűn kell takarítani, de erős túlzás, hogy büdösek. (Ha elhanyagolod őket, akkor lehet, de ez egy emberre is igaz.)
Mind a kettő zörög éjszaka is! Szerezz füldugót, vagy rendezd át az egerek terráját csendesre, és tartsd meg őket.
Az egereket könnyebb lehalkítani, mint egy okos, hisztis, kamasz nyulat.
Az egér 3 év, a nyúl, malac 5-10 év elköteleződés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!