A tengerimalacommal van a baj?
Van egy lány tengerimalacom, már szült korábban. Most kaptunk "kölcsönbe" egy fiú malacot, hogy meghágja. :D Eddig semmi, a fiú próbálkozott, de a lány nem engedi. Nem bántják egymást megvannak együtt. Azt olvastam hogy 15. és 17. nap között van ovuláció a malacoknál. Ez igaz? Mert akkor kb. hétfőn kéne neki. Addig semmi esélye, hogy legyen valami kettőjük között?
Mielőtt azt mondja valaki, hogy felelőtlen vagyok és hova rakom a kismalacokat: már megvan a helyük, csak a malacok hiányoznak.
Ezt nem lehet befolyásolni, ha a lánymalac nem akarja, akkor biztos megvan rá az oka. Várjatok vele még.
Mikor szült legutoljára? Mert ha nem túl régen, akkor az is lehet az oka.
már régen, 2 hónapja a kicsiket is elvitték. lehet, hogy nem tetszik neki a fiú. meg most olvasgattam és 3 hét mire összeszoknak.
köszönöm a válaszokat.
máshol az olvastam, hogy a biztos siker miatt min. 40 napig legyenek együtt az így összerakott párok. Remélem szent a béke, nem akartalak megbántani. :-)
Sok sikert a párosításhoz, és jó egészséget az anyacocónak, és a születendő kicsiknek is.
bocsi, hogy felkaptam a vizet, csak van pár rossz indulatú ember ezen az oldalon és azt hittem te is az vagy :D
köszi amúgy, ma már azt hiszem sikerült az "együtt létük", vagyis úgy láttam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!