Hova vigyem a görényemet ahol megműtik?
van egy tumor a farkán és le kéne amputálni, de ahova eddig telefonáltam ott nem foglalkoznak vadászgörényekkel... környéken lévő állatorvosok.
budapesti vagyok.
6ezer?! úristen
akkor nem tudom megműttetni... mert ugye még hozzájön a műtét ára..
igazából nem tudom mi kerül azon 6 ezerbe h ránéz és látja h a farka közepén egy dió méretű daganat van.
de örülök, hogy Pazárnak ilyen jó híre van :)
minket rendelési időn túl fogadott, mert az általa ajánlott időponthoz mért gyógyulási idő belelógott volna a nyaralásunkba, így bemehettünk egyből másnap. és mikor vittünk neki hálából bort, még ő jött zavarba. szuper orvos, és nagyon szimpatikus férfi.
keress rá, fent van neten a száma, nekem is telefonba megmondta, mennyi lesz.
Ha nem tudod kifizetni az egyetemet, azért kérdezd még meg a Hungarovetet. Mi a világ végéről járunk oda degut műttetni.
Ők is egzotikusok, és nagyon ügyesen műt a Papp doktornő. Szóval felszerelés is van, meg hozzáértés is, és minden állatért úgy küzd, mintha a sajátja lenne. :)
köszönöm mindekinek! :)
ha minden jól megy, még a héten meg lesz műtve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!