Most akkor beoltassam a nyuszimat?
Tavasszal is ugyanúgy 2 oltás kell neki, csak mondom... De utána már csak évente kell.
Legalábbis mi úgy oltatjuk őket, hogy áprilisban kapnak 1 kombináltat (RHD 1 év, myxo fél év). Tehát RHd ellen egész évben be van oltva, myxo ellen pedig pont addig, amíg az udvarra ki szoktam tenni.
1 oltás 2500 ft nálunk..
Különben a nyuszi érdekében ne hozd el, mert ha tényleg 7000 ft miatt ilyen vagy, akkor mi lesz, ha folyamatosan vágatni kell a fogát mondjuk...
Ketrece van már? Csak mert tudod használtam is legalább 5000 ft...
2. válaszoló vagyok, sajnálom a nyuladat, nem lehetsz több 15nél. Gyerekes vagy, képzeld az én nyulam 6hónapos, és már több mint 80ezerbe van, mégis szeretem és amit kell megadok neki, kifizettem az oltását, és nem haltam bele,mert szeretem és szeretném ha sokáig élne.
Mi a f*sznak kell neked nyúl ha sajnálod rá a pénzt, te szerencsétlen????? már most spórolni akarsz, mi lesz késöbb???add olyannak aki ért hozzá!!!!!!!!!!!!!!!
1. honnan tudod hogy nem fogadom meg a tanácsokat?
2. nem tanácsokat kértem a kérdésemben hanem VÉLEMÉNYT
3. most olvasgatok utána a dolgoknak amint már írtam 20.-án mehetek a nyusziért, és már elég sok dolgot megtanultam róluk és még mindig van több mint 2 hetem.
És kikérem magamnak hogy azt állítsd rólam hogy felelőtlen vagyok! Kikérem magamnak! Nem is ismersz, nem tudsz rólam az ég világon semmit nekem ne mondjál ilyeneket így név nélkül. Gondolom élőben nincs ekkora arcod mint így név nélkül. Istenem ez annyira jellemző...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!