Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Mikor születnek meg a tengerim...

Mikor születnek meg a tengerimalacomnak a kicsinyei? 9 hét múlva születnek meg?

Figyelt kérdés

Én úgy tudom hogy 9 hét múlva születnek meg.

de nincsen hasmenése se,és már a kan ráakar menni.

vagyis úgy értem hogy meg akarja kanolni,és nem hiszem h megszületnének a kicsik.Mondta az egyik ismerősöm,hogy elsőnek nem biztos hogy megszülnek.Igaz ez?

2009. aug. 2. 11:50
 1/7 A kérdező kommentje:

ja és párat elfelejtettem.amikor nem adtam neki enni,már éhes volt,felvettem de mindig olyan nagy hasa volt.

és a nőstény a hímnek nem engedi hogy megkanolja:O

segítsetek lécci:)előre is köszi.

2009. aug. 2. 11:52
 2/7 anonim ***** válasza:

Megfogalmazhatnád érthetően...

Ha terhes akkor ne fogdosd, főleg ne a hasát, 68 napra szoktak születni általában. Az ismerősöd hogy értette azt, hogy nem születnek meg? Nem maradnak benne örökké XD

Nem nagyon tudok rendesen válaszolni a kérésedre, mert nem értem a lényeget.

2009. aug. 2. 13:00
 3/7 A kérdező kommentje:
köszi! igy is segítettél:)
2009. aug. 2. 18:29
 4/7 anonim ***** válasza:

Fúúú de zagyva.....:S

Miért is kéne hasnmenésének lenni? Amúgy ált. rögtön ellés után kell szétvenni őket(vagy előtte lévő nap) mert a lány malac azonnal képes a megfogantatásra...szóval ellés után akarhatja a hím malacka feldurrantani a nőstényt...

2009. aug. 2. 20:28
 5/7 anonim ***** válasza:
bocsi, azt kifelejtettem hogy saját tapasztalatból írtam, mivel nálunk a malackánál nem volt hasmenés, szóval ez malac függő!! 20:28as
2009. aug. 2. 20:30
 6/7 anonim ***** válasza:
nem 9 hét mulva egy pár héttel hamarabb.2-3 héttel.
2009. aug. 11. 18:59
 7/7 A kérdező kommentje:
utolsó válaszoló köszi
2009. aug. 16. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!