Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Mennyire lehet játszani a...

Mennyire lehet játszani a nyuszikkal?

Figyelt kérdés
Nagy valószínűséggel fogok kapni egy nyuszid, de nem igazán tudom hogyhogy tudok vele folalkozni. Hogy engedi majd hogy ölelgessem, persze már voltak állatkáim szóval tudom hogy nem kabalák és tisztában vagyok azzal is hogy ők is érző lények, de mivel nyulam még nyem volt nem tudom hogy milyenek. Persze azt már végig olvastam hogy mivel etessem, hogy takarítsak utána, stb. Arra lennék kíváncsi, hogy ragaszkodóak-e vagy hogy van saját személyiségük, kimatatja-e a szeretetét, engrdi hogy ölbe vegyem, sokat szimizzem? Ha kiengedem a ketrecből rohangálni fog és nem foglalkozik velem vagy odajön, engedi hogy cipeljem meg ilyenek? A válaszokat köszönöm!

2012. szept. 20. 17:58
 1/3 anonim ***** válasza:

A nyuszik is társas lények nem kérdés hogy kell e velük foglalkozni. Nekem már volt 5 nyuszim most ép a 6. van szóval nem kezdőnyuszi tartó vagyok.

A házi nyuszim szaladgált de nem engedte hogy hozzá érjek a törpe nyuszik már igénylik hogy szeretgesd őket lehet sétáltatni is de ha kertes házatok van el is engedhetitek (csak felügyelet mellett) egyedül az oroszlán fejű harap a kosorrú meg a sima törpe nyuszi nem. Ha meg engeditek fel mennek az ágyba lehet velük aludni:) A nevükre is hallgatnak, és kajával tudnak pitizni, feküdni, ülni (nem mind). Szóval ajánlom de nem kevesebbet kell velük foglalkozni mint egy kutyával szóval ezzel légy tisztába!!!!

ui: ha magányosak vagy nem törődnek velük harapnak, és elvadulnak.

Ha kíváncsi vagy egyébre akkor írj privátot.

Remélem jól fogja nálatok érezni magát!:)

2012. szept. 20. 18:11
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Most lesz az egyik tenyésztőnek alma, kiss holland törpenyuszik lesznek. Ha minden igaz születésük után amikor szól a tenyésztő, meg persze ha már kicsit nagyobbak megnézzük hog milyenek és választok egyet. :)
2012. szept. 21. 07:18
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem lógófülű nyuszim van. Már harapott meg, pedig két naponta sétáltatom, de inkább mindennap. Amúgy kint van egész nap. Leülök hozzá a földre odajön és odabújik. Lehet szeretgetni, feljön hozzám az ágyra, de sosem mertem vele aludni :D A harapásról annyit írnék, hogy ez szerintem nem szabvány dolog, hogy ez harap, az nem, mert pl valamelyik nyuszi védi a ketrecét az emberektől és más nyusziktól( a területét), valamelyik nyuszi meg nem. Csak úgy kedvtelésből miért harapna meg egy nyuszi?
2012. szept. 23. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!