Lehet csincsillát és vadászgörényt együtt tartani?
A barátomnak van egy csincsillája és a családomnak van vadászgörénye. Össze akarunk költözni és én szeretnék görényt tartani.
Az a kérdés, hogy ha fiatalon veszem és összeszoktatom a csincsillával akkor is lehetnek balesetek? Mert olvastam hogy a csincsillának nagy stressz lehet ha egy szobába tartják,még ha külön ketrecben akkor is.
NEM!!!!
A csincsilla eredendően zsákmányállat, a görény meg ragadozó. Nagyon-nagyon nem jó ötlet!
Előbb utóbb lesz egy jóllakott görényed, a csincsilla ketrecét meg nem kell többé takarítanod!
Meg ne próbáld!
Ohh sajnálom :/
Köszi a válaszokat!
Nekem van egy tengerimalacom meg egy görényem a malac a konyhában van egy beépített szekrény részében a ketrec,a göri nem éri el.De nagyon nagyon kell figyelni rájuk soha nem szabad összeengedni,ha cserélem a malac forgácsát a göri bezárva van stb.
De nem ajánlom amugy,mert egy zsákmány neki a rágcsáló.
A goreny.hu-n a következőt írják:
"A nagyobb rágcsálókat, mint a csincsilla és a nyúl, nem biztos, hogy megölik, de nagy stresszben lesznek a görény miatt. Főleg a csincsillák nem értékelik, ha egy görénnyel egy szobában vannak."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!