Tengerimalac helye?
Mindenhova odapisilnek. Alom nélkül nehezen takarítható...
Elég meleg a pince, nincs benne sötét?
Csak akkor tarthatod a pincében a tengerimalacokat, ha
- szobahőmérsékleten van (télen 15 fok fölött, nyáron 28 fok alatt)
- besüt a nap (tehát van normális méretű ablak) lámpa nem jó!
- rendesen szellőzik, de nem huzatos
- tiszta a levegő, tehát nem fülledt, poros stb.
Ebből egyértelműen látszik, hogy egy SZOBA a legjobb megoldás. A mi pincénk ebből egyiknek sem felel meg. Persze neked lehet olyan pincéd, aminél ezek mind teljesülnek, de ha nem, akkor ne tedd oda a malacokat!! Ha bármelyik nem teljesül, az egyenlő a malackák rövid úton történő halálával.
Egyébként az elkerített részre is pisilnének, nem csak az alomba. Hacsak nem tudod őket teljesen szobatisztává nevelni, ami nagyon ritka, még a legtapasztaltabb tengerimalactartók körében is.
A malac mindenhova pisil, csak oda nem ahol alszik.
Ha mindig nyitva a ketrec, előbb utóbb csak a ketrecen kívülre fogják végezni a dolgukat.
Mint előttem írták, megfelelő hőmérséklet, levegő, természetes fény kell a malacoknak!
Ezen kívül macskabiztos a pince? Vagy patkány nem jár benn? Mert akkor annyi a malacoknak!
A pincéből nem fogják hallani a beszédedet, nagyon soká fognak megszokni! És te sem hallod, ha panaszkodnak!
:D Mindegyiknek megfelel! :) Olyan, mint egy lakószint!
Nincsen patkány, de ha lenne, akkor mit tudna csinálni a malackákkal ha ketrecben vannak? ( de amúgy hála istennek tényleg nincsen)
Nem tudom, nekem a pince nem egy állatbarát helynek tűnik, bár a ti pincéteket még nem láttam.
Miért ott akarod tartani? Nem akarsz foglalkozni velük? Vagy a fél napodat majd a pincében töltöd te is? Nem hiszem el hogy a szobában nem férne el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!