Milyen állatot kérjek névnapomra?
Figyelt kérdés
Már 3 éve vannak halaim és azokat jól gondozom, de szeretnék valami más állatot is. Szerintetek mit kérjek? (Macska, patkány, madár, görény, madárpók ki van zárva!)Konkrét fajtákkal kérném! Ja és kertes házban élek. 12 éves lány. (Ezekkel a válaszokkal ne ajándékozzatok meg:Te még kicsi vagy, elég neked a hal... stb.)2012. szept. 10. 16:46
11/12 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat! Az a baj, hogy hüllőt nem tarthatnék semmiképp se... És azok az állatok azért vannak kizárva mert vagy én nem akarok olyan állatot vagy nem engednék a szüleim vagy nem lenne rá elég időm. És egyébként ez nem egy hirtelen ötlet volt mert már rengeteg állatgondozási tippeket/feladatokat elolvastam. Azért kérdeztelek titeket mert nem tudom hogy melyiket "tudnám gondozni". Ezért írtam oda hogy még csak halaim voltak.
2012. szept. 11. 15:07
12/12 anonim válasza:
Pirók egeret, házi patkányt, cickányt, lótetűt, remeterákot, bélférget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!