Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Ez baj (törpehörcsög)?

Ez baj (törpehörcsög)?

Figyelt kérdés

A hörim ketrecéhez csináltam egy gurulós állványt.Ha gurítom a golyós önitatóból kicsepeg a víz a forgácsba. Nem akarom ott minden nap cserélni az almot,ezért odaragasztottam egy nagy vizespalack kupakját ,hogy abba csepegjen a víz.

Lehet- e belőle baja,például ha beleáll,belefekszik?

2012. szept. 9. 09:49
 1/3 anonim ***** válasza:

Hidegebb időben megfázik, ha vizes a bundája. Tehát úgy októbertől, novembertől én kivenném a biztonság kedvéért. A megfázás sajnos sokszor halálos betegség rágcsálóknál.

Inkább az itatót cseréld le csepegésmentesre, vagy a mostanit rögzítsd fel olyan szilárdan a ketrec oldalához, hogy ne rázkódjon, miközben gurítod.

2012. szept. 9. 10:12
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia Vitorláshal! :) Láttalak már néhány kérdésnél, nekem is vannak hörijeim (2). Ha gondolod, írhatsz egy privit! :)

Amúgy meg, az önitatót teli kell rakni vízzelés akkor nem csöpög. (ferplast önitató? mert nekünk az van, csöpög, de ha telerakjuk akkor nem)

2012. szept. 9. 13:36
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha a teletöltés után is csöpög az itató, tehetsz alá macskaalmot egy hamutartóba.

Illetve az itató csövét is ellenőrizd, hogy tövig be legyen tolva, és a golyós részét mosd át ecettel. Ha bevízkövesedik nem zár jól.

2012. szept. 9. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!