Ki hogy győzte meg az anyukáját és az apukáját a tengerimalacról?
Figyelt kérdés
Nekem anyukám nem akarja megngedni kérem a tippeket!!!!!2009. júl. 29. 12:16
1/11 anonim válasza:
Nekem sem akartak már több állatot, és mégis lett 2 tengerimalacom :) Kaptam a sógornőmtől. Féltem is, hogy anyum mit fog mondani, de végül nagyon megszerette őket :) Szoval ugy biztosabb, hogy ha kapsz valaktől.
2/11 A kérdező kommentje:
:D:D:D jó ötlet köszi!!
2009. júl. 29. 13:04
3/11 anonim válasza:
Hát ez a szülőktől is függ XD
Nekem már van egy törpenyulam, novemberbe fejembe vettem hogy szeretnék kutyát, mert még sosem volt. Megemlítettem anyának és jobban akarta mint én XD Egy hét után meg is lett a spániel.
Azóta van egy tengerimalacom, őt anya hozta haza XD
Mondd meg anyukádnak, hogy törődni fogsz vele, rendszeresen tisztítod az almot. Ja és elősegíti felelősség tudatod XD
4/11 anonim válasza:
Én aztmondtam már megvette nekem az egyik barátom szülinapomra így sajnos már megkell engednie..persze én vettem meg magamnak,de bejött mert megengedte...xĐ így szereztem egy hörcsögöt,2degut és egy tengerimalacot..csak kutyát és cicát kaptam szülöktöl.xĐĐĐ most asszem jöhet a törpenyúl.xĐ
5/11 anonim válasza:
Tedd amit én vettem egy kis degut leraktam anya munkaheje elé és ő haza hozta ázal a jelszóval hogy tarcsm csk meg szegényt
6/11 A kérdező kommentje:
jófejek vagytok köszi!!:D:D
2009. júl. 30. 21:05
7/11 anonim válasza:
Hát nekem elpusztult a hörcsögöm és úgy lett tengerim. De utána unokatesótól hoztam 3 hörit. Az annyi volt, hogy megyek hozok hörit. És már el is tűntem. És amikor már ott voltak nem volt szíve kitenni őket. Szóval te is intézd el gyorsan és fájdalommentesen :D
8/11 anonim válasza:
én csak az egyik szülőmet vettem rá a vmi kis állatkára elmentem vele eggyütt az állatkereskedésbe és megmontam az eladónak h. az anya egy kis unszolást igényel ugyhogy dicsérje jol a degukat anya megvette hazavittük ugyhogy apa már nm tehetett semmit=) 1 hét azt ugy megszerette apa is h. ő ment ek és vett neki nagyobb ketrecet XD
9/11 A kérdező kommentje:
:D:D:D
2009. júl. 31. 11:27
10/11 anonim válasza:
mivel tesom csajának is van, én ugy gyöztem meg h nekem is legyen:D meg megiigértem h törödök vele, és bátyámtol kaptam nőnapra, szoval mikor mnodhattak volna bármit is már megvolt=), de öket megharapja engem viszont nem=)de anya is kezdi megszeretni, attol független h fél töle..apám ujját folyamatosan répának hiszi és beleharap:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!