Tengerimalac rosszaság. Mit csináljak?
4 Hónapos extra virgonc kisfiú tengerimalacunk, hajnal 5korelkezd nyünnyögni. És nem hagyja abba addig amígenni nem kap. Ha adunk neki akkor elrágicsálja, de utána felpörög, és a ketrecében ide oda rohangál. Az üres edényét felemeli, ledobja. Aztán ugrál, futkorászik, nyünnyög, adja azt a furcsa vííí vííí vííííí hangot, mintha fütyülne, de annál hangosabb és élesebb.
Jó helyen van, jó kajákat kap, naponta többször, van önitatója, de azt nem használja :(
Ki szoktuk engedni hadd szaladgáljon a szobában.
Csináltunk neki lépcsőt, emeletes kuckót :)
Hogy szoktassuk le erről a korai kelésről?
Lehet hogy most a hideg front tett be neki? Tegnap egész nap nyünnyögött, meg rosszalkodott.
Ha kézbe veszem, és picit megharapja a kezem az baj?
Sokat foglalkozom vele, mindig kiveszem, akkor bújik, vakargatom, azt nagyon szereti, elfekszik meg kinyújtózik:) Huncut is, csak az a baj, hogy korán kel.
Ha azt veszem észre, hogy unja magát, akkor játszom vele picit. Meg mindig itt vagyok vele, mert szakdogát írok, az meg géphez kötött :(
Társat nem merek venni, mert nem tudom hogy tetszene e neki. Kislányt nem, mert nem akarok piciket, a fiúval meg verekedne nem?
Köszönöm a válaszokat
A társsal össze kell szoktatni. Ez magányos malacok esetében inkább csak egy vicc, annyira szoktak örülni egy társnak. De azért van technika a nehezebb esetekre is.
De azt hiszem végzetes hibát követtetek el, amikor éjszaka megetettétek a malacot. Így kezdődött a szörnyecskék című film is...
Kajával, törődéssel jutalmaztátok a hajnali ébresztőt, szóval nektek annyi. Most már csináljátok amire a malac tanított titeket. :D
Én tuti szereznék mellé egy okos, jól nevelt öregebb malacot, hogy ne kelljen nekem a pótmamát játszani hajnalonta... :D Még csak most kezd kamaszodni! :D
A pici harapás a puszi. A gazdik jelentős része hiába vár ilyen megtiszteltetésre, de ő nyilván tudja, hogy kedvességgel könnyebb titeket megnevelni. :P
Na neeeeeee :P :D
Elrontott minket ez a nyavalyás :D:D
Olyan kis dög, de annyira szeretjük:)
Csinál olyat is, hogy ha kiürült a kis szénázója (múltkor vettem neki, a birodalom falára lehet tenni, és abba pakoljuk neki a szénát, így nem hordja el mindenfelé, csak a kb 50 centis körzetében :D én úgy hívom hogy az abrakoló :) Neten sajna nem találtam képet) akkor megfogja a mancsikájával, beakasztja a körmét, és megrántja. Ha úgy mondanák nem hinném el, de mivel látom, hogy ezt csinálja... :D Vagy a fogával harapja meg és úgy ráncigálja:) Annyira ügyes:) Persze hajnalban ez sem esik jól a fülemnek -.-"
Társ... nem tudom. Egy malacra terveztük a helyet. Kettőnek már kicsi lenne.:S ú
De ami késik nem múlik:)
:D:D
Annyira mérges vagyok rá hajnalban, de ahogy olvasom ezeket a hozzászólásokat mindig annyira mosolygok.
Ez van,egy nyünnyöggő kis gombóc, akit egész nap dögönyöznék:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!