Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Mennyibe kerül egy Tengerimalac?

Mennyibe kerül egy Tengerimalac?

Figyelt kérdés
2009. júl. 28. 21:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
A kutya büdösebb. Egyébként ha rendesen takarítod, gondozod őket, akkor egyáltalán nem büdösek. Egyébként sem a malacnak szokott szaga lenni, hanem a pisis alomnak.
2009. júl. 29. 06:38
 12/17 anonim ***** válasza:

fajtátol függ, sima malacot már kapsz 1800 fttol. én most egy kopaszt szeretnék az viszont 15ezer...:D

a malackák nem büdösek, max ha nem takarítod rendesen.:D

2009. júl. 29. 08:12
 13/17 A kérdező kommentje:
Aha köszönöm!!
2009. júl. 29. 10:20
 14/17 anonim ***** válasza:
hát ha gondozod akkor nem én forgácsot használtam elöször, utána szénát, de a széna jobban büdösödött, és most megint forgácsa van, csak azt kiugrálja a ketrecböl, de tegyél alá egy törölközöt ha ketrecbe akarod h lakjon, mert a törcsit csak kirázod és kész is=) én is 1000-ért vettem
2009. aug. 3. 14:05
 15/17 anonim ***** válasza:
1200 ft/dbugyhogy elég olcsó ha állat zóban veszed és ajánlomis a zoot.
2009. aug. 11. 19:20
 16/17 anonim válasza:

Én tenyésztőnél vettem 500ft-ért 4hónaposan egy rövidszőrű teknőctarka-fehér malackát./imádom/

Szerintem attól is függ,hogy honnan és mennyi idősen veszed,mert van egy shelti malackám aki már 1 éves és őt pedig asszem 2000-ért 2hónaposan kisállatboltban vettem.

Nem biztos,hogy így van csak saját tapasztalat :)

2010. jan. 11. 15:04
 17/17 anonim ***** válasza:
ŐŐőőő... A széna NEM helyettesítheti a forgácsot!!!! Törülköző nagyon nagyon buta ötlet, mival a malac folyton rágcsál, és a bolyhokat lenyelheti, stb... Forgács kell alá, nem más.. A szénából pedig a sarokba fészket kell csinálni, és mindig legyen a ketrecben, mivel ez a fő tápláléka. És tévhit, hogy egy ember helyettesítheti a malactársat, nekik szükségük van egymásra, ugyanolyan társas lények, mint az emberek.
2010. jún. 2. 23:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!