Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Mit tegyek h szobatiszta...

Mit tegyek h szobatiszta legyen a vadászgörényem már mindent megpróbáltam?

Figyelt kérdés
már próbáltam jutalomfalatokkal ha jó helyre kakilt..már leszidtam h rossz helyre.mindidg visszazárom a ketrecében ha bekakilt,már raktam ki a ketrecén kívűl is almostálcát de semmi semmi sem segít.mit tegyek? nagyon sokat foglalkozok vele de még a nevét sem jegyzi meg.ha zörgetem a kajástálját arra akárhonnan elő jön de egyébként semmire..:(
2012. szept. 4. 20:41
 1/8 anonim ***** válasza:
Mennyi idős? "Rendesen kakil"? Nem lehet, hogy jelöl? Ha kint van egy helyre kakil? Nem tudsz oda is almostálat rakni?
2012. szept. 4. 20:46
 2/8 A kérdező kommentje:
3 hónapos.már raktam neki oda almostálcát de mellé kakil. és igen rendeset:D az a helyzet h van mikor még a ketrecében is az almosttálcája mellé kakil.. már annyi mindent kipróbáltam télleg tanácstalan vagyok..:(
2012. szept. 4. 20:50
 3/8 anonim ***** válasza:

igen rendeset?ezt h érted?mivel eteted?

Egyébként sztem a ketrecen kívüli alomhasználatot megtanítani nekik az egyik legnehezebb,sok kitartás kell hozzá,minden egyes felkelés után be kell rakni az alomtálcába h elvégezze a dolgát.majd jutalmazás,a ketrec aljába pedig lehet rakni rongyokat,arra általában nem kaksiznak.

2012. szept. 4. 21:36
 4/8 anonim ***** válasza:

Szia! Nekünk is van egy görényünk, pár hónapja találtuk. Igaz nálunk nem benti állat, emiatt aggódtunk is, hogy lehet-e kint, de több görényes oldalon is olvastuk, hogy nem gond. :)

Az a helyzet, hogy nekünk sem hallgat a nevére, ( ami érthető is, hiszen nem tudjuk, hogy előtte mi volt a neve ) a kajára viszont azonnal jön, szinte megőrül érte. Az almot nem használja, abban alszik. Egyénként ti mit adtok neki enni, és mennyit? Nem találtunk erről infot sehol, és nem szeretném, ha keveset, vagy sokat kapna.

2012. szept. 5. 11:16
 5/8 anonim ***** válasza:

Egy görényes oldalon talán többen tudnak segíteni.

[link]

2012. szept. 5. 12:00
 6/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:)egyébként tojással,husival,belsőségekkel,kismacskáknak való pástétommal és amilyen gyümö9lcsüket lehet neki andi olyanokat is kap:)
2012. szept. 5. 17:56
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem már 7 éves múlt a görim. Eddig csak husit kapott (nyersen, forrázva), és soha nem volt semmi baja. Ez a természetes tápláléka. 3 hónaposan elég fiatalka még, türelemmel tanítgasd. Meg fogja érteni mit is szeretnél. Én ketrecen kívül úgy csináltam, hogy sokat voltam vele, amikor kint volt a lakásban. És amikor láttam, hogy tolat a sarokba, felkaptam és vittem a legközelebbi tálba. Ha mégis baleset történt valami erős szagúval takarítottam fel. Alomban pedig alhat azért is, mert elég meleg van. Az alomban, amíg nem szokik rá teljesen hagyhatsz egy kis "cuccot" és akkor tudja mit kell tenni oda :) üdv és kitartást
2012. szept. 6. 11:05
 8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2012. szept. 6. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!