Megfelelő ez a hörcsögeledel?
Figyelt kérdés
Eddig más magvakkal etettem a törpehörcsögömet, de most csak ez a fajta volt a boltban. Panzi. Törpehörcsögöknek 10-15 dkg/napot ír egyébként.
Jó ez neki vagy inkább vegyek mást?
2012. szept. 4. 08:58
1/7 anonim válasza:
Nem rossz, de szerintem nem a legjobb.
Vegyél neki Versele Laga magkeveréket, az a legjobb.
Az én aranyhörcsögeim is szinte mindig ilyet esznek és gyönyörűek, egészségesek!!
2/7 anonim válasza:
Én is Versele - Lagával etettem a patkányaim, meg voltam vele elégedve, jó áron jutsz hozzá minőségi táphoz. A patik is imádták :) Habár azt vettem észre, hogy a pellesített tápjukat nagyon hamar megunták, de a magkeverék örök sláger volt, ajánlom :)
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a véleményeket! Akkor kipróbálom a Versele Lagát. :)
2012. szept. 4. 13:08
4/7 anonim válasza:
Én is Versele-lagát ajánlom, persze ha nincs a boltban más akkor jó a Panzi is. Különösebb gond azzal sincs.
5/7 anonim válasza:
Én is ilyet vettem a dzsungijaimnak. Csak egy baj volt vele: mikor kinyitottam, kiröpült belőle egy csomó molylepke. Most pedig tele van molylepke kukacokkal. Ez különösebben csak azért nem rossz, mert legalább el vannak látva a hörik fehérjével is. Persze ezeket külön csipesszel szoktam nekik odaadni, meg külön szedek ki nekik olyan magot, ami nem kukacos.
6/7 anonim válasza:
Hörcsögöknek még jó a Panzi, azt az állatot ismerik, tudnak neki tápot gyártani. Degunak, csincsillának viszont egy darab kaki. A Versele-Laga ezzel ellentétben minőségi eledel minden állatnak, tényleg azokra az állatokra van optimalizálva, amit a csomagolásra írnak! Igaz drága, de prémium eledelről van szó.
7/7 A kérdező kommentje:
Utolsó előtti:
Nekem nem volt "problémám" ezzel a Panzival. Úgy értem, nem repült ki belőle semmi, meg ilyesmi. Egyszerűen csak nem igazán tudtam hova tenni, mert még sosem vettem ilyet.
Utolsó:
Köszi neked is. Mindenképpen veszek neki még a héten. :)
Más: Most látom, hogy a kérdésben véletlenül dkg írtam, pedig az gramm akart lenni. :)))
2012. szept. 4. 22:57
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!